När jag var ung...

2009-11-27 @ 15:02:55
... så satt jag jämt vid datorn. Nu har jag inte använt den datorn jag köpte som förpubertal snorunge, och eftersom jag är hemma hos mina föräldrar och tar hand om katten så tänkte jag kolla vad jag har för skit där. Jag hittade så många minnen, många fina och ett par dåliga, men mest fina minnen. Åh, så nostalgisk jag är!

Ingenting jag visar här är egentligen av värde för någon annan än mig själv och några som var med, men jag väljer att lägga upp det ändå. Något måste jag göra med skiten.

Först ut är bara en liten kortfilm som visar lite hur jag såg ut då:


Det vill säga, ungefär likadan fast många kilon mindre! Hur kunde jag egentligen tro att jag var tjockast i världen redan då? Tänk om jag bara visste vad som skulle komma!

 

År 2005 åkte jag och Maari till Stockholm för att se Hanson, något jag aldrig trodde att jag skulle få göra. De var fantastiska, folk tror att det bara är mmmbop hit och mmmbop dit men de har gjort så många fler plattor. Och så är ju Mmmbop asbra hur som helst! ;) I alla fall är det här ett filmklipp från när vi skulle åka hem och jag försökte lära mig räcka ut tungan som Maari, så att den såg ut som en varmkorv liksom.

 

 

Vi hade i alla fall roligt! Den andra videon när Maari sjunger ett Hansonmedley kommer jag lägga till ifall Maari bara tillåter det ;)

 

Högstadiet var ju kul. Eller något. Här är jag och Fisen, vi utnyttjade skolans webcams.

 

 

Klassfoto från nian! Tror bestämt att det togs direkt efter gympan, därför är vi nyduschade och rödblommiga. Ni kanske inte kan hitta mig i bilden?

 

 

TV-spelande hemma hos FriC, hans källare var alltid fylld med folk. Svarthåriga Sofia och brunetten Amanda bredvid mig. Det där är btw min naturliga hårfärg. Sandra finns också med i det högra hörnet, we go waaay back. Thank you so much IRC för att du gav mig ännu en bästa vän!

 

 

HAHAHA! Det var en gång när Saari hade dreads och hennes screen-nick inte var Saari utan rage_grrl. Undrar om det finns någon där ute som minns?

 

 

Min absoluta favoritbild NÅGONSIN på min gamla kisse Emil. Vi tänker på honom fortfarande fast det var länge sedan han fick somna in. Han var verkligen speciell. Han räddade mig gång på gång, min lyckodrake.

 

Det får räcka för nu. Nostalgi är fint, något jag gärna ägnar mig åt.

 

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: maria

raden i mitten, längst ut till höger :)

snygga dreads

2009-11-27 @ 15:58:42
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Åke

Ja Emil var allt vår alldeles egna Falcor =)



Vilka var det egentligen som gjorde låten Never Ending Story?



Hmmm hmmm hmmm, never eeeending stoooooryyy hmm hmm hmm...

2009-11-30 @ 09:26:14
URL: http://akeiexil.wordpress.com
Postat av: Åke

och en sak till, jag är fortfarande ung (och säg inget annat) så det är du också

2009-11-30 @ 09:31:57
URL: http://akeiexil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: