Boksignering av Tårtgeneralen med Filip och Fredrik!

2009-11-19 @ 19:41:47
Jag visste faktiskt inte att Filip och Fredrik gett ut ännu en bok. Det var först när jag vaknade och såg ett sms från mamma som jag fick reda på att de skulle signera boken Tårtgeneralen i Umeå idag. Jag bestämde mig inte för att fara förrän ett par timmar innan signeringen.

Jag fick stöd av Kristina. Dubbeldejt ;)



Jag var velig och orolig, jag trodde inte att jag skulle klara av det. Ändå for jag ner på stan, och på vägen babblade jag om Ursäkta röran (vi bygger om) och alla practical jokes de gjort. Kristina lyssnade tålmodigt.

När vi stod och väntade så var jag så nervös och ångestig att jag var övertygad om att jag skulle kräkas ett par gånger.

Can't read my pokerface. Ser kavat ut men ville springa skrikandes därifrån egentligen.

 

 

Vi stod där länge, Filip och Fredrik var lite försenade. Så hörde vi plötsligt deras röster i högtalarna - de stod utanför och larvade sig som de alltid gör, försökte få människor att komma in. Vilken entre de gjorde när de kom nedför trapporna och pratade och stojade! Det var inte pretentiöst på något sätt, de tog sina platser vid bordet och drick kvicka skämt som verkligen lättade upp stämningen. Det var skönt, om det hade varit Jan Guillou som hade haft signering hade det absolut varit mer dämpat.

 

Mina män på plats.

 

 

De var snabba på att skriva, så trots att det ändå var en del folk så blev det fort min tur.

 


Ser ni värmen mellan mig och min favorit? Hihi.


 

Jag fick ta en bild med dem, men när jag gick bakom dem så trängde sig folk fram och Filip blev upptagen. Men nog är det en charmig bild ändå?

 

Nu har jag ett signerat ex av Tårtgeneralen och jag är överlycklig! Dessutom gav jag min panikångest en riktig däng. Jag gick därifrån som en lycklig kvinna!

 

TACK MAMMA!

 

 

xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Jennie

Så kul!! Vad avis jag blir:-)

2009-11-19 @ 20:25:58
Postat av: Linn

Hejsan! Lockades in på din blogg från FB och fastnade...Gud vad du är duktig på att skriva! Jätte jätteduktig! Sluta inte!



Kram

2009-11-19 @ 22:05:18
Postat av: Sofia

ååååh, vad avis jag blir!

2009-11-20 @ 14:29:23
URL: http://soFiasko.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: