När andra är på Arvika...

2009-07-02 @ 22:50:31
Igår vände det, av någon anledning. Med mörkt sinne åkte jag till TBC, men Anna var där och lyste upp allt. Någonstans där hände något. Hon lät solen skina in. Alltid så fint att träffa henne!

På kvällen blev jag medbjuden att åka ut och bada i havet av Hera. Jag tänkte "vad fan" och åkte med. Saken är den att jag bara inte badar, jag har inte gjort det på år. Dels på grund av att jag är så stor, dels på grund av märken på kroppen. Men dit vi for var det folktomt och jag vågade klä av mig och där någonstans skedde också en förändring, jag tillät mig inte att bry mig. Jag badade och vi hade kul! Vilken känsla!

Jag har börjat uppskatta kallduschar och att kasta sig i kallt vatten. Det chockar kroppen på ett liknande sätt som självskadebeteende men är tvärt emot konstruktiva handlingar. Endorfinerna kickar igång!

Det är varmt som satan. Varför har vi inte AC i lägenheterna? Dagarna verkar ändlösa när solen gassar och man inte kan göra något åt det, jag har fönster och balkongdörr öppet och persiennen neddragna och det hjälper till viss del, men inte tillräckligt. Och idag har jag verkligen behövt utöva fysiskt arbete, jag avskyr att svettas och värmen gör mig orkeslös.

Ändå lyckades jag, med Heras hjälp, att städa ur mitt rum på Teg idag. Jag var för en kort stund lite vemodig, men jag vet ju så väl att jag inte mådde bra av att vara där. Det jag kommer att sakna är ju de andra som bor där, men jag kommer ändå träffa dem lite nu och då. Samma med personalen, utom nattpersonalen som jag nog inte kommer träffa på ett tag. Vad eller vem jag inte kommer sakna är mig själv som när jag bodde där - konstant ledsen, aldrig i viloläge och för mycket ångest. Nej, jag är glad över att jag nu städat ur mitt rum. Mitt liv är här på Hera, de är min familj. Jag får den terapi jag behöver ändå.

Ikväll har vi åkt och badat igen! Det var varmare än igår i vattnet, antagligen för att vi nu var till en sjö. Två kvinnor solade topless och vi badade med en liten pojke och två rottweilers, det var en skön stämning och ett bra avslut på en varm och tuff dag.

Nu sitter jag här och planerar för imorgon. Jag hade egentligen inte tänkt göra detta, men jag ändrade mig nu i sista sekunden. Vi ska åka till Gumboda heds countryfestival! Jag AVSKYR country men jag älskar Monte Carlo :D Vet inte om jag skrivit det här, men pappas band ska spela och det måste jag ju bara se! Det är deras största gig på senare år. Visserligen är inträdet snordyrt, men det kan nog bli kul. Maari ska köra, så jag vet ju hur jag ska ta mig dit och hem. Dessutom är det så sjukt skojjigt att träffa Maari, hon är ju min bättre hälft! Hon har lovat att lära mig någon sydsamisk dans, det ska bli roligt :)

Silvertråd och gyllne nålar kan ej laga kärleken, så kommer tonerna gå imorgon hoppas jag :) Nu ska jag försöka sluta stressa och istället planera dagen imorgon, öva lite mindfullness.

Over and out.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ღ CrazyGirl ღ

Yay för dig! <3

Men duu, sydsamisk dans? Läste jag rätt? Syd-samisk? Same? Du måste lära mig! ^^

2009-07-02 @ 23:10:06
URL: http://siscrazy.blogg.se/
Postat av: Sanna

Den här bloggen ska jag lägga till som en favorit. Duktig av dig att gå emot dig själv och våga. Vet hur det är när hjärnan sätter stopp i livet och insidan trampar en på tårna. Men alla framsteg är steg framåt i livet. Lycka till och kämpa på



Kram Sanna

2009-07-03 @ 22:21:10
URL: http://spetan.blogg.se/
Postat av: Vida

Surfade in på din blogg från bloglovin vill bara säga: Ta ett steg i taget och var rädd om dig!



/Vida



2009-07-03 @ 22:36:39
URL: http://adventure-life-vida.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: