Michael Jackson marathon!

2009-07-07 @ 23:49:49
Dagen har ägnats helt åt TV och MJ. HELT. Först filmerna om hans uppväxt, sedan minnesstunden och nu Dangerous-turnén och sen ännu en dokumentär, "Not for sale".

Minnesstunden var jättefin tycker jag, men de svenska kommentatorerna sög verkligen. De visste ingenting om någonting, och det känns som att det ändå inte borde varit så svårt att ta reda på om kistan var i riktigt guld eller inte. De visste inte vilka som var där, eller vad som skulle hända. De visste ingenting om MJ, vilket dock inte är så konstigt när han var mytens och ryktenas man. Vad hände med hans hy, var han pedofil, var han egentligen homosexuell (eller bisexuell, men media fattar inte att folk kan swing both ways så DET skvallras det inte om i alla fall) och var hans äktenskap egentligen skenäktenskap OSV IN I OÄNDLIGHETEN. Vi kan bara gissa. Men musiken lever sitt eget liv.

Min favorit är helt klart They don't care about us:



Sen kommer många andra tätt inpå.

We miss King of Pop. Fast han var i princip död för länge sedan. Stackars människa, så ensam och så självhatande och destruktiv. Kan inte ha varit ett särskilt roligt liv. Vila i frid!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Tuss

Alltså hn har ju varit på löpsedlarna och TV och alla andra jävla medier i flera veckor nu! Om jag tvingas läsa en historia till om hns nattvakts pysslings brylling som påstår sig ha sett en säck med pengar i hns hus/Jackson i närheten av hns död/Elvis/Jesus så flyttar jag ut i skogen! Åh, nej vänta jag bor ju redan där.

2009-07-08 @ 00:43:23
URL: http://luftslott.org
Postat av: Lina

Hejsan!

Jag älskar verkligen den här låten. Men jag älskar det mesta av hans solomaerial. Jag kanske är konstig, men jag har alltid tyckt att MJ var snygg. Hoppas du har det bra.

Mvh Lina

2009-07-25 @ 13:57:45
URL: http://hilma.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: