Heldag, jag är helt slut.

2014-09-24 @ 21:16:56
Jag är faktiskt helt slut nu. Det har varit en intensiv dag och jag har under hela dagen varit på EBC och deltagit i olika grupper. Jag fick vila en stund medan de andra fikade, men förutom det har jag varit på språng.
 
Men jag har träffat fina människor. Jag känner mig välkomnad och även om jag är trött så är det nog väldigt bra att aktivera sig. Det har bara varit lite mycket idag och kanske vänjer jag mig efter ett tag.
 
Jag har haft bildterapi och dagens uppgift var att måla "mitt träd".Jag vet inte hur många träd jag målat i mina dagar inom psykvården, det är ett återkommande tema.
 
Sedan åt vi lunch och efter det hade vi livsstilsgruppen. Jag babblade och visste inte riktigt vad jag sa. Det vara efter det som jag vilade en stund.
 
Jag fick skjuts av en medpatient till badhuset. Vid det här laget kände jag verkligen att jag kunde prata fritt med dem. Det är en så skön känsla!
 
Vattengympan vi hade var rätt tuff. Eller ja, man gör den väl så tuff som man vill men jag körde på rätt hårt. Nu har jag ännu mer ont i hela kroppen.
 
Nöjd med att jag faktiskt fullföljt någonting för min egen skull åkte jag hem, och Mary hade lagat mat. Lite "honey, I'm home"-känsla.
 
Jag hann inte sitta ner länge, för vi var bjudna på fika hos Olivias mamma. Det var jätteroligt även om jag var trött i huvudet.
 
Jag vet ärligt talat inte hur jag kan stå upp. På två dagar har jag uträttat fler saker än vad jag brukar göra inom två veckor och det tär på både kropp och själ. Såklart får jag liksom en kick av att vara i rörelse och göra viktiga saker, men jag känner att jag inte är särskilt arbetsför och inte skulle kunna passa in i dagens stress-samhälle.
 
Jag är JÄTTEGLAD över att jag har en plats på EBC, för jag tror att jag kommer kunna utvecklas där och orka mer med tiden.
 
Värt att notera är att jag sänkt dosen Xanor Depot på egen begäran, men trots att jag själv valt det så vet jag att det kommer bli tufft. Jag är beroende och det kommer kännas - men jag är redo. Det kommer inget bra tillfälle att sluta med den medicinen, det är lika bra att göra det nu.
 
Snart väntar sängen och jag ska sova ut imorgon.
 
Jobbar på med 12:e september, jag rider på vågen.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: yolanda

Kämpa på! <3 kram

2014-09-25 @ 19:07:46
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: