Ganska elak faktiskt.

2014-10-16 @ 17:20:45
Idag har varit en riktigt slö dag, minus att Mary städat och jag har handlat mat med boendestödet. Jag har faktiskt inte gjort ett skapandes dyft förutom handlingen. Ikväll ska jag svara på mail, men det blir nog en tidig kväll eftersom jag är hemskt trött och har ont i ryggen.
 
Jag började fundera på någonting igår. När jag och tjejerna åkte till badhuset på eftermiddagen så pratade vi om svartsjuka och ramlade in på ämnet att spana på andra människor än sin partner. En av tjejerna sa att hon brukade spana in folk tillsammans med sin karl, och det gör ju faktiskt Mary och jag också - skillnaden är att vi oftast spanar på fula människor... Slutligen, som jag sa till Mary, är att vi inte är så himla snälla och gulliga som folk tror. Vi är faktiskt ganska elaka. Inget fel med att vara ful, det ligger ju i betraktarens öga, men vissa människor har verkligen blivit påpucklade av fulpåken.
 
Ja, det var bara ett sidospår. Och med det sagt så har jag inte sagt att jag är särskilt snygg heller.
 
Imorgon har jag musik på EBC, förmodligen den sista gången. Jag blir så understimulerad och det känns onödigt att åka så tidigt över halva stan för att sitta och klappa händerna och lyssna på falsksång där ingen egentligen har taktkänsla. Det är så låg nivå att till och med jag som inte är särskilt duktig bara inte får ut någonting av det.
 
Någon kanske vill jamma med mig på Kärnhuset på fredagar istället? Jag är öppen för alla förslag!
 
Jag har spenderat så lång tid på att leva ett liv jag inte velat leva. Jag får lite ångest när jag tänker på hur jag slösat bort tiden på att vara destruktiv, men det är dags att låta det förflutna vara gjort och istället försöka påverka min framtid. Att jag ältar och ångrar kommer inte ta mig någonstans.
 
Tack för att du finns med mig.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: