EBC-onsdag.

2014-10-15 @ 18:44:23
Tack för fin respons i mitt förra inlägg!
 
Idag skuttade jag ur sängen sisådär kvart över åtta, drog på mig en vit skjorta, svarta leggings och en zebramönstrad kjol, sprang in i badrummet och kletade eyeliner och mascara för att sedan sätta på lurarna med Slagsmålsklubben i iPoden och sprang mot bussen. Jag hade inte bråttom egentligen, men jag föredrar när det går fort.
 
8:an går raka vägen till Ersboda från Ålidhem där jag bor, vilket är ganska bekvämt. Inga bussbyten krävs. När jag hoppade av bussen så gick jag som vanligt in på Coop och köpte en läsk (äh, vadå onyttigt), en drickyoghurt och en taco-wrap för att sedan gå till EBC. Jag kom i god tid så jag kunde dricka min drickyoghurt och ta kaffe med de andra.
 
Vi hade bild på förmiddagen, sedan lunchade vi och efter det hade vi levnadsvanegruppen. Idag pratade vi om motion och vikten av att motionera och lite info om vad som är bra träning och lite om motivation. De flesta som går där har eller har haft problem med vikten, antagligen eftersom de äter psykofarmaka, framför allt neuroleptika är en bov - och det är ju inte som om personer med psykosproblematik bara kan sluta med medicinerna. Det är antagligen någonting de måste äta hela livet.
 
Efter det drog jag och tjejerna till badhuset och vi hade vattengympa. P gjorde en snygg frisyr med någon slags linda så att jag inte skulle blöta ner mina synthdreads.
 
Jag tog i ordentligt på vattengympan. På bussen hem kände jag mig nöjd med dagens prestationer. Jag är så glad att jag faktiskt gör det här, att jag fullföljer en plan och bara känner mig starkare.
 
Nu ska jag borsta Marys hår och sedan svara på lite mail och sånt.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: