Psykeveckan: Tisdag.

2014-11-04 @ 19:57:00
 
 
 
Ja, dag två är avklarad och det kommer en videoblogg så fort som youtube slutar gnälla.
 
Vi steg upp i ottan (nåväl, vid 09) och gick till ÅC. Där köpte vi inslaget lösviktsgodis att bjuda på vid vårt bord och hämtade ut ett paket med armband och mer information. Vi kom nog till Lindellhallen vid 10-tiden och riggade upp bordet igen, den här gången med lite mer grejer vilket kändes himla bra
 
Det är en sådan fin solidaritet oss föreningar emellan. Vi behövs allihopa som grenar i det stora träder av psykiatri. Det allra bästa vore förstås om 12:e septemberrörelsen inte skulle behövas - men det är ju mot 0 suicid som vi kämpar.
 
Jag och Emma från Tilia erbjöd oss att hjälpa en student och samtidigt sprida info om våra föreningar, när han ville göra en filmintervju med oss och få vår syn på psykisk ohälsa hos ungdomar. Det gick lite hackigt för mig, det hela var så spontant och jag har en tendens att börja prata och glömma vad jag började att säga egentligen. "Tankestopp" kallar jag det, när det bara blir tomt i huvudet. Jag hoppas ändå att jag fick fram mina åsikter på ett bra sätt. Videon i klippt version kommer komma upp på youtube, förhoppningsvis nästa vecka. Självklart kommer jag länka den så fort den är uppe.
 
Vid 16 åkte jag hem och det har snöat hela dagen trots att det är plusgrader. Alltså är det ganska slaskigt. Mary gjorde middag och vi har pratat igenom dagen vilket var skönt. Hon förstår verkligen mitt sätt att prata och uttrycka mig, sedan är ingen av oss särskilt komplicerad när det kommer till att prata om saker.
 
Nu diggar jag Wintergatan och ska ta och dammsuga. Tyvärr har vi inte ett självstädande hem och även om jag jobbar heltid i veckan så måste ju sådana saker faktiskt göras. Nä, jag skulle inte klara av att jonglera ett jobb med ett hem, relationer och sömn. En dag kommer jag att lösa mysteriet på svenssonlivet, men jag har en bit kvar.
 
Dammsugaren kallar.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

u kick ass <3

2014-11-04 @ 20:02:10
URL: http://janemary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: