Första träffen med Zelda och första advent.

2014-11-30 @ 12:39:42
Vår mysiga vardagsrum.
 
 
Ljuslyktor.
 
 
Mary och jag jammade och hon satte sticket i Just Tonight :D
 
 
Spel och sång.
 
 
Gemytligt.
 
 
Kvinnan, myten, legende - ZELDA!
 
 
Så fin människa!
 
 
Älskling <3
 
 
Jag var med också.
 
 
Bästisarna!
 
 
Mary och Zelda.
 
 
... eller Maria och Sandra!
 
 
 Puffen vilade som vanligt.
 
 
 
 Igår bakade vi lussebullar på boendestödet. Idag ska vi få äta dem. Jag gjorde noter och hjärtan och en kanin, varför vara tråkig och bara göra en slingrig åtta? Jag önskar att jag varit duktig nog att göra en g-klav.
 
På kvällen fick vi besök av ingen mindre än Zelda! Det blev en skön kväll, vi jammade lite, fotade lite, pratade MASSOR och avslutade med att se filmen Stay. Sedan blev vi sömniga mmitt i filmen, så vi avslutade och Zelda ringde efter skjuts.
 
Det är så kul, det här med bloggande och sociala medier. Man träffar de mest fantastiska människorna. Som Patrice, som läst min och Marys blogg. Nu är vi PMS och jävligt starka, Patie är en av mina bästa och roligaste vänner. Allt tack vare bloggandet!
 
Jag ska strax röra mig till boendestödet och när jag kommer hem tänker jag släpa in granen. Det är första advent och jag vill klämma ut så mycket av julen och julstämningen som jag bara kan. Jag kan tyckas vara extremt tidigt ute, men jag gör det för att slippa stressa. Då kan jag njuta av juleljusen, julgranen, julmusiken och inte minst julmusten under hela december. Det är en så mörk månad och jag behöver lysa upp den.
 
Jag har packat ner Spanjorskan som ska få följa med till boendestödet. Jag har bestämt mig för att låta Daisy vara hemma, det blir Spanjorskan som jag ska spela på till veckan eftersom det är henne jag övat mest med. Hon är visserligen nylånsträngad, medan Daisy är stålsträngad och går att koppla in i en högtalare, men Spanjorskan och jag kan de tre låtar jag fokuserat på allra bäst helt enkelt.
 
Hejhopp, nu ska jag gör mig i ordning. Spanjorskan är i sitt fodral och jag måste lite snabbt kolla upp texterna på det jag ska sjunga.
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Mary

Alltså, at this moment har vi det ju så bra

2014-11-30 @ 12:42:28
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Mary

Asså, maria och sandra. The who? 😉

2014-11-30 @ 18:28:03
URL: http://janemary.blogg.se/
Postat av: Jhna Netzell

Fina ni är:) Kul med julmys och bra vänner. Jag har nog inte haft samma tur att träffa personer via bloggar som blivit mig nära. Beror kanske på vad man inriktar sitt skrivande på och vad man har för läsare. Söt gran också! Tror vi ska ha en riktig i år. Mannen sa nåt om att han ville ha en "disneygran" haha!

2014-11-30 @ 21:40:43
URL: http://nattstad.se/jhnanetzell
Postat av: zelda

Kvinnan, myten, legenden, det stora whatafucket och antiklimaxet, haha! Men gud, tack och lov för sociala medier, annars hade jag varit helt isolerad, Så tack för att jag fick hänga i ert sköna crib och hare asnaajs.
Och jag tror vi kör på Mary & Zelda ;) Sandra...pfff.
Riktigt skoj att få träffa dig också, också så jäkla fin!

Helmysiga bilder btw, det är det värsta med analogt, att väääääänta så länge.

Jhana: Kör på en riktig äkta gran, ingen jul utan massa barr :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: