Måndagens allvar.

2014-05-26 @ 13:33:14
Så kom dagen då allvaret tar vid igen. Jag har sovit rätt så dåligt, drömde en dröm med klara färger och jag mådde fruktansvärt illa när jag vaknade.
 
Efter en seg morgon väntar jag nu på boendestödet. Jag vill städa och göra det mysigt här hemma, nu när det är ruskväder ute. Gå på macken och köpa en cola, eventuellt. Ibland kan en enkel cola ljusa upp tillvaron litegrann.
 
Ur högtalarna vrålar Covenant - Call the Ships to Port, från en blandskiva jag gjorde för att inviga Malin i synthens underbara värld. Jag lyckades inte riktigt, hon blev ingen synthälskare utan stod snarare ut med min musik när vi träffades. Som jag saknar henne...
 
Jag har myst väldigt mycket med katterna, så fort jag är i liggande läge kommer Wilma, och Mischa klampar runt på mig oavsett om jag är upptagen med datorn eller inte. Det är ett evigt kurrande här hemma. Tala stämmer in i kurrandet men vill inte att man ska ta på henne. Det är bara Mary som får göra det verkar det som. Jag är lite för busig tror jag, när Mischa var liten så lärde jag honom att bli hållen upp och ner, bli upplockad i tid och otid, så han är rätt härdad med mina lekar med honom. Tala har däremot en helt annan integritet. "Mitt space, ditt space", säger hon och springer iväg.
 
Igår firade jag med F! och skakade huvudet åt SD. Eller, snarare de människor som röstat på SD eller som inte röstat alls. Det är fruktansvärt att SD har ett sådant stöd, även från Umeå och lilla Nordmaling. Vad händer med världen? Är människor så missnöjda med de etablerade partierna att de känner att de måste välja in ett parti som SD? Hur kommer det att gå med andra främlingsfientliga partier inom EU?
 
Jag är missnöjd, men jag gjorde i alla fall vad jag kunde.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: