Lugnets balansgång.

2014-05-21 @ 21:58:20
Jag har haft en riktigt lugn dag, med mycket eftertanke eftersom det är Malins dödsdag. Ändå går livet vidare även om mina känslor när det gäller Malin är frysta från begravningen och välbevarade djupt inom mig.
 
Dagen började segt, som alltid, men jag tog mig in i duschen och jag har betalat räkningarna. Det känns underligt att vara i en miljö som inte är stressad. Min pappa har varit hemma under dagen, men lugn som en filbunke och jag undrar lite hur han gör. Ändå får han saker gjort. Jag måste fråga vad som är hans hemlighet. Hur lever man så lugnt trots att det ändå är saker som ska göras? För mig brukar det bli allt eller inget. Hjärtklappning eller plattfall.
 
Imorgon kanske jag rent av kan slappna av utan att tro att något är fel. Jag har egentligen inget speciellt på schemat mer än att ta det lugnt, och gå ut och fota. Förhoppningsvis är det lika bra väder imorgon som det har varit idag. Ska boka tågbiljetter och så kommer Mary på fredag. Mitt hjärta!

Jag sorterar bland tankar och röster vilket inte är det lättaste, men rösterna bleknar med dagarna som går och jag kan le när jag slänger käft med pappa. Stående:
Pappa: Vet du vem som sa det där?
Jag: Nä, vem?
Pappa: Jo, det var ju jag för sju sekunder sedan!
 
Jag ska sova jättegott i natt har jag bestämt mig för. Tid för återhämtning. Jag sover bredvid Malins halsband.
 
Tack alla ni fina för kommentarerna jag fått. Jag har trott att jag skulle bli slukad hel och hållen på grund av att jag inte gjort omskrivelser utan varit ärlig, inga hintar utan raka puckar. Tvärt emot så verkar det uppskattas av er och det är fint att ni gör tassavtryck i kommentationsfältet på mina inlägg.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: