Gillar du dina grannar?

2014-05-30 @ 17:39:09
Jag hör att grannarna har fest ikväll. Man vet aldrig vad man kan förvänta sig här, folk som pissar från balkongen, rödvinsspyor i trapphuset, glaskross, vad som helst verkar kunna ske här, just i vår trappuppgång. Väldigt otrevligt.
 
Förra veckan knackade någon febrilt på mitt sovrumsfönster. Jag var yrvaken och slängde en blick på klockan. 03.20 var den och jag hade väl somnat strax innan 00. De fortsatte knacka, jag tog på mig byxor till mitt nattlinne och gick ut i trappuppgången. Tre fjortisar står och vill in.
 
"Gör. Aldrig. Sådär. Igen" säger jag och släpper in dem.
"Jag glömde min mobiiil hos en kille!!!"
Som om jag bryr mig. Jag sov. Hoppas att de hade vett att skämmas, men jag tror inte det för ingen bad om ursäkt.
 
Nästa gång tar jag med mig Puffen och säger att han bits. Fast han ser inte farlig ut alls och skulle säkert börja gulla med tjejerna. Puffen älskar alla som älskar Puffen. Med sitt underbett är det nog svårt att ta honom på allvar, samt med nya valpklippningen.
 
Vad tusan gör man om det inte är Let's Dance liksom? Nu tar jag tantpoäng alltså. Jag antar att jag ser en film eller läser en bok och försöker att inte stressa i onödan. Jag kunde inte vila idag, det bara gick inte. Samtidigt kan jag inte heller fokusera helt. Det blir en väldigt platt tillvaro.
 
Jag tror att jag ska tända lite rökelser och stirra ut i den grå verkligheten och tänka igenom min tillvaro.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: