Drömtillstånd.

2014-05-31 @ 12:36:00
I natt har jag sovit stötvis. Det var svårt att somna för att grannarna festade hårt i sin lägenhet, i trappuppgången och utanför mitt fönster. Det är fantastiskt hur ljudnivån går upp med alkoholnivån. Jag ville inte vara grinig och ringa störningsjouren så jag dåsade av till och från. Jag vågade aldrig kolla på klockan eftersom det bara skulle stressa mig att se hur sent det var.
 
Jag har drömt otroliga drömmar. Olivia var mästare över alla världar jag brukar besöka när jag sover, de med olika tyngdkraft, och hon presenterade mig för olika Kejsare. Sedan sprang jag i skogen för att hinna ifatt mina föräldrar, de hade ett uppdrag att utföra och jag var en del av uppdraget. Den första drömmen med de olika världarna är en återkommande dröm, att jag sprang och hade tidspress handlade nog om boken jag läser nu.
 
Jag drömde också att jag åkte till Nordmaling och hade ont i ryggen. Jag träffade min läkare och klagade på ryggvärken - jag är inte fri den fast jag sover. Min rygg är en katastrof.
 
Jag är så trött. Det har nästan varit jobbigt att sova den här natten. Puffen väckte mig aldrig, han tog sovmorgon han också. När jag sov så drömde jag. När jag var vaken önskade jag att jag sov trots drömmarna.
 
Jag vet också att jag pratat mycket i sömnen i natt, jag har varit halvsovandes och behövt berätta om allting för Mary eller svara någon i drömmen.
 
Kanske ska ställa upp en videokamera och filma mig när jag sover. Det vore roligt att höra vad jag pysslar med, tydligen pratar jag, sjunger, stönar och så vidare väldigt mycket. Oftast har jag naturligtvis ingen aning om vad jag gör, jag sover ju.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anonym

Det finns en app till telefoner som spelar in en under natten men bara aktiveras vid ljud så det är inte bara tyst i timmar. Lite kul, fast jag hostar mest. ;P

Svar: Mary har prövat det på sin telefon, men det fungerar inte som det ska riktigt. Hon får återberätta vad jag pysslar med i sömnen :P
Saari

2014-05-31 @ 14:49:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: