Skrubba skrubba.

2014-03-26 @ 18:31:16
Jag ställde klockan idag och försökte ta mig upp ur sängen. Jag satt på sängkanten, tänkte "Du kan göra det här, men det är så skönt att bara blunda lite...". Mary hojtade till mig och jag försökte verkligen rycka upp mig. Jag somnade till sittandes. Trött Saari.
 
Sedan är det ett stort sudd. Det känns som att det varit två dagar på en. Jag minns att jag satt över toalettstolen och skrubbade den ren, trött i ögonen men ändå så pass funktionell att det blev rent. Jag kunde ha lutat huvudet mot toalettstolen och somnat. Jag gillar inte läget.
 
När boendestödet gått så återvände jag faktiskt till sängen. När jag sedan steg upp kändes det lite bättre. Jag åkte till sjukhuset och mötte upp Mary som varit på ett läkarbesök, sedan besökte vi en vän. Jag hoppas att hon får må bättre snart, och hon måste lära mig det där med att lägga upp snusen utan att använda händerna.
 
Nu har jag skrubbat lite i köket. Jag vill ha det fint till våra födelsedagar och det tar fan aldrig slut på saker att göra i det här hushållet. Det går bara runt, och gör det inte det så staplas det på hög. Bara att ta en högaffel och hugga i.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: ....

Vad tycker du om att du är kraftigt överviktig? Skulle du vilja delta i ett projekt m det handlade om vikt och hälsa?
hur länge har du varit överviktig?
Har du blivit mobbad för din vikt?
Varför är du överviktig?
Varför försöker du inte gå ner i vikt?
har du hälso problem pga din kraftiga övervikt? Tröstäter du?

Svar: Skojjar du? Ge upp.
Saari

2014-03-27 @ 14:14:25
Postat av: a

Hur mycket väger du? 200kg?

Svar: Nej.
Saari

2014-03-27 @ 14:15:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: