Kedjetäcke.

2014-03-11 @ 15:29:56
Det är en hemskt trött dag idag. Jag tror inte att något speciellt kommer bli gjort idag, mer än hundpromenader. Det finns sådana dagar också - igår som var fylld och idag som är tom. Fast å andra sidan kan vad som helst hända...
 
Jag tycker verkligen att alla som har problem med att slappna av och ångestproblematik borde få pröva ut ett kedjetäcke. Jag tycker att det är jätteskönt att vila under det och det är nästan magiskt, hur bra det fungerar. Det jag har är på 10kg och är välanvänd. Jag som annars ligger en decimeter upp i luften när jag ska vila/sova trycks ner mot madrassen, vänligt men bestämt. Man får liksom inget annat val än att börja slappna av. Jättebra. Testa om du får tillfälle!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: krisse

Kedjetäcke är verkligen bra jag har också ett på 8kg

Svar: Mys :)
Saari

2014-03-11 @ 19:00:02
URL: http://www.krissse.blogg.se
Postat av: Silverglitter

Jag har ett tio kilos bolltäcke, det passar mig jättebra. Kedjetäcke trivdes jag inte alls med. Men vikttäcken är verkligen bra, jag tycker det är lite synd att det tog flera år innan jag fick ett utskrivet.

Svar: Jag gillade bolltäcke också, men kedjetäcket är lättare att vika ihop och så. Jag har inte plats för ett bolltäcke, men jag fick låna ett när jag var inlagd i slutet av sommaren/på hösten och det var jätteskönt. Vad synd att det tog lång tid att få det utskrivet. Jag hade tur och behövde inte vänta särskilt länge på ett kedjetäcke.
Saari

2014-03-11 @ 22:04:24
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Anonym

Instämmer. Har ett sju (eller om det är tio) kilos bolltäcke och älskar det. Supervarmt också. Kanske ska ta upp användandet av det lite mer. Jag kände direkt att det var skönt när jag provade ut. Höll på att somna då, hehe.

Svar: Jag höll också på att somna när jag prövade ut kedjetäcket första gången, hehe.
Saari

2014-03-12 @ 11:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: