Här kommer solen!

2014-03-08 @ 14:57:50
 
 
Istället för att somna om när jag vaknade på förmiddagen, så steg jag upp. Solen skiner! Det är underbart. Två månader ständigt mulet är tortyr.
 
Jag gjorde Mary sällskap och såg Grey's Anatomy, gick ut med soporna och drog ett race med dammsugaren. Jag känner mig rätt peppad idag, antagligen är det solen som piggar på mig. Ska bli kul med Melodifestivalen ikväll.
 
Jag har dött av skratt idag. Internhumor med Mary och Betnér, jag skrattade så jag grät och nästan tappade ut kaffet. Sådana skämt som bara inte går att förklara för den inte redan invigde.
 
Jag har fotat lite idag och jag är helt förälskad i min nya kamera. Jag har inte lärt mig alla inställningar och sådant utan kör på auto, men det blir ändå jäkla bra bilder. Helt klart värt pengarna. Mary och katterna är ständiga motiv som inspirerar. Se upp för framtida photo-shoots, älskling.
 
Jag har inte fått några frågor på min frågestund så jag antar att det inte är någon som har något att fråga om. Jag får frågor lite nu eller då istället och jag har börjat försöka svara på kommentarerna, så se upp för det!
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: