För att få plats med platsen.

2014-03-13 @ 15:37:00
Idag kom jag och Mary i tid till en tid med min psykolog som inte hade tid, utan trodde att vi avbokat tiden så vi fick en annan tid med henne. Vi gick och köpte var sin varm dryck på Kahls och tänte hälsa på en kompis på rättspsyk, men på grund av ombyggnationer hade de inget rum åt oss och eftersom man naturligtvis inte får komma in på avdelningen så fick vi boka om helt enkelt.
 
Så såg vår morgon ut. När vi kom hem däckade jag och sov ett tag, sedan kom boendestödet. Jag hade en idé om att möblera om för att få mer plats vilket resulterade i ett jävla massa dammsugande. Jag tror inte att jag har missat att dammsuga någon liten del, vi drog fram soffan och jag dammsög bakom och under, sedan dammsög jag i soffan och bakom TV:n och Gud och hans moster. Ja, jag dammsög nog upp den helige anden också. Jag orkade inte dammsuga hela soffan måste jag erkänna, den tog knäcken på mig. Vi var så enormt noga med att få bort katthår och diverse, hälften av soffan är dammsugad in på millimetern.
 
Kan säga att jag är ganska trött nu.
 
Och det är fortfarande damm i luften.
 
Det blir en lite omställning när allt är flyttat lite till vänster. Soffa, TV, ljudanläggning. Det kan bli rätt mysigt, ett krypin.
 
Malins helgedom är återställd och jag vill våga sörja henne, jag vill minnas allt det bra och allt det dåliga. Jag har skjutit upp det så länge. Inte velat ta i det. Inte vågat för att jag riskerar att krackelera. Nu står hennes bord bra till om man vill sätta sig en stund med henne. Jag lägger upp en bild sen.
 
I helgen blir det öldrickande och TV. Jag har inte druckit alkohol sedan... mycket länge sedan. Jag dricker för sällan för att kunna göra alkoholprofilen på nätet. Men just i helgen skulle det vara gott med en öl eller två. Jag är noga med att aldrig dricka när jag mår dåligt (tragiskt nog håller jag mig nykter 363 dagar av 365, det talar för att det har varit ett rätt kasst år). Saft eller läsk funkar bra vid tillställningar också liksom, men öl är ju lite speciellt. Till skillnad från vin, så går den att drickas alkoholfri också.
 
Nu ska jag ut med Puffen en sväng. Sedan kanske jag fotar lite för att liva upp bloggen.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Åsa

Fast nu finns det ju en hel del alkoholfria viner.

Svar: Jo, det var inte det jag menade. Jag menade att alkoholfri öl smakar öl, medan alkoholfritt vin inte alls liknar vin.
Saari

2014-03-13 @ 16:03:13
Postat av: Åsa

*flies away*

2014-03-13 @ 16:05:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: