Födelsedagsfest!

2014-03-29 @ 07:33:25
 
 
 
Det blev fest hos oss igår och jag hade väldigt roligt. Folk kom och gick, vi fick till och med presenter! Jag trodde att jag skulle garva ihjäl mig när vi fick FASS 2007 av Jimmie och My, helt fantastiskt. Vi fick godis och gotta också, samt en flaska vitt.
 
Men roligast var att du kom. Och du. Och du. Ni gjorde min kväll.
 
Jag tror att jag somnade vid 02, för att sedan vakna 05.20 utan att kunna somna om. Det handlade väl mest om att jag skippat kvällsdosen med neuroleptika eftersom ölen fick gå före. Det blev alldeles lagom med alkohol så bakisheten är inte mördande i alla fall. Det känns som att vi firat ordentligt och som man ska göra, grattis till mig och Mary :) Imorgon är det min födelsedag, vi får se vad den bjuder på.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: cgftyhhjtyhty

varför försöker du och din sambo härma Berny Pålsson "stilen"? Ni gör jämt det... Hon ser ju inte ens ut sådär längre... hon bytte stil 2009 och har inte gått tillbaka. Hennes stil idag är ju lite mer åt "bohem" istället för Goth/Emo/babydoll. Du känner ju inte ens Berny så varför försöker du härma henne?

2014-03-29 @ 14:43:39
Postat av: mikaela

Nu blir jag lite irreterad på ovanstående kommentar. Så om jag har likadana kläder som dig..vad är jag då? Sluta klanka ner på deras klädstil. De kan välja själv som alla andra fritt i butiker och på nätet. Sen om ngn fler har el haft samma klädstil spelar väl ändå ingen roll. Lägg ner den dåliga attityden mot maria o sara, vänligen önskas detta.

2014-03-29 @ 15:01:54
Postat av: mary

att jag härmar berny var nytt för mig, var jag då inte medveten om. Kan inte folk ha liknande klädstil utan att härma varandra. Som du säger, hon har inte den stilen längre....

2014-03-29 @ 19:00:08
URL: http://janemary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: