Dokumentation.

2014-03-05 @ 16:28:11
Idag har jag strippat kylskåpet på gammal mat och matförpackningar. Det var äckligt men nu är det gjort. Tusen soppåsar senare så kändes det bättre. Sedan gick jag och handlade men fick hjärnsläpp och handlade inte allt vi behöver. Vi får handla en annan dag.
 
Efter lunch har jag skrivit dagbok. Jag skriver ner tankar, vad jag gjort och mer eller mindre hemliga saker. Först när jag dör ska någon få öppna mina dagböcker, om de nu tror att det är intressant. Efter att ha läst farmors dagbok från -88 så har jag insett hur viktigt det är att föra någon form av dagbok för efterlevande. Nu kanske det låter som att jag tror att jag ska dö när som helst, men det gör jag inte. Om inte ödet är jävligt ironiskt, förstås.
 
Jag kände mig riktigt risig på morgonsidan. Jag funderar på hur mycket Solian påverkar mitt sömnbehov, för det är stort och tråkigt. Jag måste vara ett trist sällskap för Mary när jag bara är trött. Eller så är det årstiden - jag vet faktiskt inte. Allt jag vet är att Solian kan beskrivas som en mildare form av Leponex, och du minns kanske hur jag var på Leponex? Knappt levande, symptomfri men utan personlighet, ork eller lust. Det var pinsamt att vara bland andra människor när jag bara ville gå och sova och kunde sluddra. Usch vad pinsamt det var, jag vill inte pröva den medicinen igen.
 
Jag lyssnar på lugn musik och har tänt rökelser. Jag försöker hitta tillbaka till den där känslan, du vet. Den där som jag hade en gång. Vill du lyssna på min lugna playlist kan du göra det här: Lugn
 
Det är meningen att det ska vara meditativt och vilsamt, göra plats för spiritualitet och lugn utan att bli melankoliskt. Det är bara ett verktyg för att ta fram vardagsmagin. Sätt playlisten på shuffle och bara existera, andas med musiken, känn kraften.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Daniel

Det där med att fara på affären och glömma vad man skulle handla känner jag igen. Har en app till iPhonen som är bra om man kommer håg att använda den :)

Har du använt Solian länge? Tänkte att det kanske stör sömnen mest i början..
Jag har aldrig använt det själv, men så brukar det kunna vara med andra läkemedel.

Svar: Borde kanske pröva något hjälpmedel via mobilen. Det gäller att inte bli stressad när man är och handla, vilket är ganska svårt :O
Jag har ätit Solian sedan december, så de värsta biverkningarna borde vara över nu. Å andra sidan så håller jag fortfarande på att trappa upp den... så jag vet inte. Risperdal gav mig sömnstörningar så jag vet att jag är känslig för den biverkningen. Usch!
Saari

2014-03-05 @ 20:04:27
Postat av: bulldozer.blogg.se

Jag lyssnade också på lugn musik häromdagen och försökte verkligen KÄNNA IN den, och det var nog bland det mest avslappnande jag upplevt på oerhört länge. Musik är magi.

Svar: Ja, det är magiskt, bästa avslappningen om man lyckas bli ett med musiken.
Saari

2014-03-06 @ 06:49:55
URL: http://bulldozer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: