Summer sunshine.

2014-06-05 @ 21:18:16
 
 
Det har varit en fin dag idag. Jag känner mig nöjd. Att ligga ute i solen och slappa var nog det bästa, solstrålar som bringar fram ett lugn. Imorgon när vi firar nationaldagen ska jag dock smörja in mig ordentligt med solskyddsfaktor eftersom vi kommer vara ute mycket och det lovas sol och värme imorgon också.
 
Det här är en sådan dag som jag vill ta fram när det känns jobbigt och minnas.
 
Jag har fått goda besked idag. EBC ringde och jag ska träffa dem nästa vecka för att planera min hösttermin hos dem. Sedan blir det pluggande, om allt går som jag vill. Jag hoppas att jag får önska terapeut, jag vet utan tvekan vem jag skulle vilja ha. Någon som känner mig, någon som är som en modersfigur och som har gått igenom saker tillsammans med mig, framför allt Carros död och mina egna plågor. Önska kan man ju alltid göra, men jag förstår att det är svårt även om hon skulle vilja ha mig som patient. Hon är en mycket upptagen kvinna.
 
Jag lyckades ta mig i duschen ikväll och jag känner mig lugnare än på länge. Jag lyssnar på Tool och läser just nu, med en paus för att blogga. Jag har flera aktiviteter planerat för den närmsta tiden och det känns som att det är överkomligt och faktiskt väldigt kul. Bara bra saker, umgänge med rätt människor. Det blir en road trip till Luleå och Malins grav i år, det blir återträff med kvinnoboendet jag spenderade över två år på och så kommer bästa Ida hit i sommar. PMS ska resa sig igen, träffas och pyssla. Midsommar är planerat. Ja, det är mycket vackert framöver.
 
Nu ska jag fortsätta läsa och göra mig redo för sängen, jag ser fram emot att sova mycket och bra.
 
Jag har köpt en bok, The Circle, som är mitt nästa läsprojekt. Den är en tegelsten men jag gillade baksidestexten så jag har en del förväntningar. Jag hoppas att den är bra.
 
Nä, fortsätta läsa och lyssna på Tool. Hoppas att ni haft en solig dag också.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: