OITNB.

2014-06-24 @ 12:48:01
Jag har sovit tungt i natt, vilket var behövligt. På morgonsidan vaknade jag och ringde för att förnya några recept och jag hoppas att det går fort, Jag vill inte gärna sitta utan mediciner. Jag tycker ändå att jag har viss framförhållning. Kvinnan som jag pratade med var jättetrevlig.
 
Jag har blivit helt besatt av Orange is the New Black, jag och Mary har snart plöjt igenom första säsongen på kort tid. Vi har OITNB-marathon varje dag i princip. Det är en jättebra serie och det är rätt skönt att ligga lite efter för då finns det så mycket att se!
 
Idag ska vi tvätta. Jag borde duscha. Allt jag vill är att lägga mig och sova, eller i alla fall sluta ögonen en stund. Jag skulle kunna göra en guidad mindfulnessövning, för det ger mig ofta mer energi än vad en tupplur ger. Jag har CD-skivor med en kvinnoröst som går igenom olika saker. Det finns en body.scan-CD, yoga och sittande mindfulness. Jag har inte prövat alla än men min favorit är definitivt body-scan:en. Det är lättare när man har en röst som guidar en tycker jag, än att göra det på egen hand. Hon ger också komplimanger och berömer en för att man tagit sig tid för sig själv och gjort övningen. De flesta CD-skivorna är 45 minuter. Riktigt bra att ha!
 
Jag antar att jag ska äta någon form av lunch strax, vi får se vad det blir. Men först blir det att gå till tvättstugan.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: