Nationaldagen!

2014-06-07 @ 17:07:33
Jag och Patie, YEAH!
 
Badminton!
 
Leka.
 
Musikmaskinen.
 
En nyfiken kissekatt som Puffen blev sur på.
 
Grillning, it's ON!
 
 

Igår firade vi nationaldagen och det kändes som en lyckad eftermiddag och kväll. Vi grillade, pratade, lyssnade på diverse musik och vågade oss på att spela lite badminton i blåsten. Solen sken och jag hade tack och lov solskyddsfaktor så jag har inte blivit bränd. Annars brukar jag stekas rätt fort. Vi var ett gemytligt litet gäng tycker jag, många skratt. Vi sökte solen, flyttade oss eftersom solen vandrade för att alltid vara i den. Hej himlen, hej solen!
 
Det blev dock en tidig kväll, solen tog verkligen på kan jag lova. Mary, Patie och jag drog oss tillbaka och började se en film, men var för trötta för att se klart den. Slocknade nog vid 22 faktiskt.
 
Idag har vi varit hos boendestödet. Vi utmanade Jonathan och Janika att visa sig där i eftermiddag, eftersom de drack alkoholhaltigt men inte vi. De kom och var synnerligen pigga trots allt. Jag är så avundsjuk på människor som kan fungera efter en ölkväll, själv brukar jag knappt kunna existera. Nåväl.
 
Hoppas det blir fler grillningar i sommar. Vi bor så bra till med en fin kvartersuteplats. Och för en gångs skull är det vi som för liv, annars brukar grannarna köra hårt. Men vi stod för dunka dunkat igår!
 
Ikväll blir det lugnt, jag och min bride to be ska antagligen samla tantpoäng och se finalen i Gladiatorerna. Kan vara rätt skönt det med.
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: