Med solen i ögonen.

2014-06-05 @ 17:05:48
 
 
Efter en trög morgon satte vi av med ÅC som mål tillsammans med boendestödet i eftermiddag. Vi gick först till vårdcentralen och jag omregistrerade mig till Ålidhems HC. Jag hör nämligen sedan förr till Dragonens HC och jag behöver träffa någon angående ryggen, Snarast.
 
Vi pustade på i värmen till ÅC och köpte Loka Crush av alla de sorter inför morgondagens nationaldagsfirande. Det blir första gången som jag faktiskt firar nationaldagen med att göra något speciellt. Vi ska grilla och underhålla varandra. Eventuellt spela lite badminton eller Kubb om någon tar med sig det.
 
Jag vet inte vad som gör mig svensk. Jag har klurat på det ett tag, men jag kommer inte fram till någonting vettigt. Jag är svensk för att jag är född här antar jag. Sverige kommer alltid vara mitt ursprung, men frågan är om det ens är viktigt.
 
Hur som helst, vi städade när vi kom tillbaka och sedan tackade vi T för all hjälp, tog en filt och gick ut och la oss i solen. Det var hett ute, riktig sommar. Jag tillät mig att slappna av lite och känna värmen mot huden, se allt grönt och gult omkring oss i kontrast till den blå himmelen.
 
Ibland är livet ganska gött, om man tillåter det att vara det. Om man är i nuet. Jag börjar bli bättre på det.
 
Jag har svårt att somna om nätterna, om det beror på ångest eller att det är sommar vet jag inte, kanske båda. Det är ju rätt ljust ute oavsett tid på dygnet numera. Jag hoppas att jag slitit ut mig idag så att jag får sova i natt och inte behöver vrida och vända på mig så mycket innan sömnen kommer. Hoppas att solen sugit i sig rastlösheten jag finner mig själv i om nätterna.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: LadyClose

Har också funderat på det tidigare och kom fram att jag är mer "stolt norrländsk" än "svensk", det jag gillar med Sverige är ju lokaliserat i norra delarna - kalla frostiga vintrar, norrsken, midnatssol, naturen, älvarna etc etc

2014-08-01 @ 02:38:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: