Frustration.

2014-06-12 @ 19:26:56
Jag kan fortfarande inte släppa att jag missade min läkartid. Jag är i stort behov av det. Listan på saker att ta upp blir bara längre och längre. Känner mig bitter och ångestfylld, jag vet ju inte när jag får en ny tid. Det kan ta veckor och det håller inte. Imorgon ringer jag och jagar ner honom helt enkelt, han kanske kan hjälpa mig med det mest akuta över telefonen...
 
Idag har jag inte gjort mycket. Morgonen är rätt suddig. Sedan kom Mary hem och ska vara hemma ett bra tag vilket känns fint. C från boendestöder kom och hjälpte oss med städningen, men vi är utan varmvatten av någon orsak så vi fick helt enkelt värma vatten i vattenkokaren för att kunna diska. Omständigt. Ingen bra idé att ställa sig i duschen heller.
 
Idag är också dagen då Sara aldrig blir riktigt vaken. Jag kunde inte sova igår, jag kunde inte ens ligga och slappna av. Jag gjorde mindfulnessövningar så att jag nästan blev svettig. Tänk om man bara kunde bli naturligt trött och känna att kroppen vill sova istället för att tvinga kroppen att slappna av och hela tiden ha koll på sina tankar så att man inte drar iväg på något sidospår som är helt absurdt att oroa sig över när man bara ska sova. Jag tror att jag tillslut somnade av utmattning.
 
Jag söker lägenheter som en tok. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, vi har växt ur lägenheten. Vi behöver någonting större som gärna får ligga lite bättre till. Jag hittade den perfekta planlösningen idag men kom inte med som det 8 första.
 
Jo, lite frustrerad är jag nog idag måste jag erkänna.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: yolanda

Kämpa på! Kram

Svar: Kram!
Saari

2014-06-12 @ 19:35:16
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: