Duktig tjej.

2014-06-23 @ 16:43:00
Jag vaknade nästan inte av väckarklockan utan trodde att det var i någon dröm och att det var Marys. Efter att ha snoozat i en halvtimma sparkade Mary ut mig ur sängen och jag tog mig i väg till Apoteket där jag inhandlade antihistaminer till mitt hjärta för att hon åtminstone ska få slippa allergin när hon dessutom har utsättningssymptom som är jättejobbiga. Jag skulle hämta ut Solian också, men det fanns naturligtvis inte inne. Jag är den enda i Umeå med omnejd som äter den medicinen.
 
Vi har haft boendestöd som vanligt och det var C som kom. Mary hade redan diskat så det fanns inte mycket mer att göra. Jag dammsög och betalade räkningar. Jag passade på att gå på macken och köpa batterier till ljud-dosan och köpa en stock snus med C. Tyvärr fick vi inte ljudet att fungera, det beror nog inte på batterierna trots allt. Jävla skit.
 
Jag kunde inte sova igår. Timmarna gick men mitt huvud snurrade. Om jag bara fick bli sömnig och somna skönt istället för att tvinga mig lugn med mindfulnessövningar som gör mig lätt stressad sådär mitt i natten. Det är så ljust ute, jag antar att det är det som är problemet.
 
Jag känner mig ändå duktig som kommit mig upp på morgonen och faktiskt tagit mig till sjukhuset och Apoteket. Det var dagens stora måste. Sedan är jag ganska impad över att jag orkat det jag gjort under dagen. Nu återstår en liten detalj, att laga middag. Den lilla detaljen är rätt svår men om jag sätter igång nu så måste jag fullfölja det hela.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: