The only difference between you and me is our medication.

2014-07-10 @ 14:58:03
Det börjar bli dags att vända dygnet rätt nu. Jag sover på tok för länge men det är ju så skönt. Dessutom brukar jag vakna med morgonångest och då känns det inte så lockande att stiga upp. Ändå går jag i säng vid 22 varje kväll men sover hela förmiddagen ändå. Jag vill klippa bort lite neuroleptika tack. Om jag bara fick träffa min läkare så att vi kunde göra ett nedtrappningsschema!
 
Det är inte det att jag inte har någonting att göra, det handlar om att jag inte klarar av att göra så mycket. Jag läser sakta med stora svårigheter och orkar inte riktigt fokusera på TV. Gnäll gnäll, förlåt, men såhär ska det inte vara. Jag har börjat fundera på om jag har negativa symptom eller om det är en fråga av medicinering. Jag hoppas verkligen på det senare. Jag är rädd för att utveckla schizofreni. Jag har känt såhär länge nu, jag trodde att det berott på depression men jag tror inte att jag har haft en konstant depression i flera år. Det är något annat. Biverkningar, hoppas jag.
 
Idag har E från boendestödet varit här och vi har helgstädat. Nu väntar utmaningen att hålla hemmet i det här skicket över helgen då vi inte får någon hjälp. Jag klarar absolut inte av att leva i röra och jag tycker att vi lyckats rätt bra med att hålla en bra nivå på städfronten här hemma. Men helgerna är svåra, inget snack om saken. Jag brukar utnyttja mina Jonsson-ryck då jag får för mig att tokstäda i en halvtimma, många bäckar små...
 
The only difference between you and me is our medication.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Soeera

Jag förstår hur det känns när man sover alldeles för länge även om man somnat i god tid. Det känns som att man inte kan sova för mycket, man behöver all sömn. Men sen jag slutade ta min sömnmedicin så kommer jag lättare upp på morgonen, även om det är lite svårare att komma till ro utan.
Kämpa på och hoppas du får en fin sommar!

Jag har precis skaffat mg en blogg där jag tänkte skriva av mig lite under min resa framåt, kika gärna in om du vill! :)
Hare gött!

2014-07-10 @ 15:12:09
URL: http://minatankarinuti.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: