PMS-bitch.

2014-07-15 @ 21:31:52
Det har varit en riktigt slö dag med dåligt väder och dåligt med engagemang. Jag har PMS (och inte på det bra sättet med Mary och Patie) och jag skapar egna problem när jag inte hittar andra. Chokladabstinent är jag och vill bara få dagen överstökad. En timme till, sedan är det okej att gå i säng.
 
Mary är så otroligt bra och duktig. Hon har skött djuren och lagade middag ikväll. Cred till henne! Jag är så trögstartad att hon ofta hinner före mig med saker som behöver göras, och så vet jag att inom henne bor en rastlöshet som hon inte kan kontrollera.
 
Det vore skönt att ha en terapeut nu, någon att prata med som kan reflektera saker med mig och driva mina frågor. Min KANS har slutat så jag står utan just nu. Det verkar vara förväntat att jag inte ska behöva någon under sommaren och egentligen ville jag också ha det så, en terapifri tid, men sanningen är att jag nog behöver det ändå än hur mycket jag vill ha "semester" från allt var psyk heter. Jag kan ju inte ta semester från mig själv.
 
Även om dagen varit deppig så ska jag ha glada tankar, för imorgon åker vi till Nordmaling och ska vara där i några dagar. Puffen kommer vara lyrisk. Jag ska försöka ta det lugnt och ha det mysigt där, och besöka marknaden.
 
Ingen åska idag? Min beställning kom nog inte fram.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: