Nu tar jag semester!

2014-07-01 @ 18:57:49
Efter regnet eller vad man ska kalla den kallsup vädret gav så kom en stor sol. Jag njöt när jag tog mig till sjukhusets Apotek och hem igen, sög in all sol och värmde upp mig.
 
Jag trodde på allvar att någon satt där uppe och skrattade åt mig när apotekaren började muttra och inte var nöjd med vad hon fick fram på skärmen när jag skulle hämta ut Solian. Jag tänkte att "krånglar det nu så går jag och drar något väldigt gammalt över mig och försvinner". Till min stora lycka tog hon sig förbi problemet och jag fick ut mina förpackningar.
 
Nu är allt fixat inför vår lilla semester ute i friheten. Jag ska bara göra det som faller mig in att göra. Vi kommer spendera några dagar i mitt föräldrahem och det enda vi planerat är hur vi tar oss dit och egentligen ingenting annat, mer än att besöka Rebeckas tatueringsstudio och dola på med eventuellt skrivande. Det som är så bra med mitt föräldrahem är att det liksom inte går att göra annat än att koppla av där som det är nu.
 
Jag ser till att ha möjlighet till att skriva, men sätter inte upp några regler. Kommer det så kommer det för nu tar jag semester!
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: