Shopping.

2014-01-11 @ 17:02:32
Blev väckt på morgonen och förstod inte hur jag skulle ta mig upp. Tillslut gjorde jag det. Sedan gick jag i säng igen. Och efter det var det dags att åka till stan.
 
Nu har jag hämtat ut Solian och fick rikligt med tabletter. Det kommer räcka ett bra tag, och jag får säga till långt i förväg när de börjar tryta eftersom Apoteket inte får hem dem i en handvändning, visade det sig.
 
Vi plockade upp Mary och åkte på Störmpilen. Det blev alldeles lagom shopping. Nu har jag en ny digital systemkamera som jag ska inviga när jag kommer hem och orkar fördjupa mig i hur den fungerar.
 
Det snöar väldigt mycket idag och blåser kallt. Det är väldigt plågsamt att gå på promenad med Puffen. När vi kom tillbaka från shoppingen tog jag och mamma ut Puffen för en liten promenad, men den rackaren sprang ifrån oss! Ingen Puff så långt ögat kunde se. Vi gick hemåt och pappa hade inte släppt in honom. Jag blev orolig. Vi gick igen och sedan hörde vi ett skall från gården. Där stod han på bron och ville in. Vi tog honom på straffpromenad, aldrig att han skulle slippa undan. Då gick det bra... men stunden då jag trodde att jag tappat bort min sambos hund var hemskt otrevlig. Odygdig och olydig vovve!
 
Jag är väldigt glad att jag fick umgås med Mary idag. Jag åker hem på måndag igen och vi blir en samlad familj, enad front i med- och motgångar. Problemet är bara att jag inte riktigt löst problemet som gjorde att jag valde att åka hem till mina föräldrar för miljöombyte och så vidare. Men jag måste tillbaka till stan, dels för att mitt hjärta värker över att vara borta från Mary och för att jag måste hämta mediciner och gå på min terapi samt läkarsamtal till veckan.
 
Det är mer aktivitet i min låsta blogg i dessa dagar.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: