Blankt.

2014-01-10 @ 15:37:34
På morgonen vaknade jag till väckarklockan. Snoozade i 10 minuter och satte mig sedan i sängen, strök Puffen, satte på mig en socka men blev sittande med en naken fot eftersom jag bara inte orkade ställa mig och sträcka mig efter den andra sockan. Det kändes så konstigt. Att vara så trött.
 
Puffen har tagit mig på promenad två gånger idag i alla fall. Det är kallt ute, men det som stör mig mest är att det blåser. Det borde vara förbjudet med blåst när det är minusgrader. Puffen kräver alldeles lagom motion och rastning för att jag ska orka med det. Det är bra för mig att komma ut i friska luften och ha ett syfte.
 
Idag har jag skrivit ut farmors dagbok från 1988. Det är Maari som sammanställt det, renskrivit och skickat till mig. Det är alltså året efter jag föddes. Det är en riktig skatt och jag uppskattar att Maari gjort det här. Det är ett spår i min släkts historia, och ett spår från farmor. Må hon vila i frid.
 
Mamma har gett mig i uppdrag att vara duschad och fräsch inför middagen. Det känns som en utmaning, men det kommer vara skönt när det är gjort. Nu minns jag inte när jag duschade sist. Jag mår underligt, för jag kan inte riktigt förklara vad som är problemet. Det är blankt i mitt huvud, om jag inte oroar mig. Jag känner mig dum.
 
Mer i min låsta blogg sen.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Matilda

Kan jag få läsa den låsta bloggen? <3

2014-01-10 @ 16:45:08
URL: http://svartangels.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: