Song for Sara på Spotify.

2014-02-12 @ 12:41:58
Nu finns Malin Frimodig ute på Spotify med två album, Naked och One More Lovesong. Där finns även låten Song for Sara som hon skrev till mig. In på Spotify och lyssna på Malins klara röst och oslagbara melodier!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: A

Scrollat igenom din blogg du. Du och din flickvän lever i borderlineillusionen där ni tror slutenvården är ett jävla vilohem ditt man lägger in sig när man har en fis på tvären. Horribelt med tanke på att det finns sjuka människor som behöver platsen på riktigt. Och dissociera schmissociera. Köper det inte för fem öre. Ansök om en gastric bypass, börjar arbetsträna och sluta tyck synd om er själva goddamnit. Ligger där på soffan hela dagarna och knapprar piller som om det vore lösgodis och gör inte ett jävla skit medan FSKs pengar trillar in den 18e varje månad. USCH.

2014-02-12 @ 12:51:15
Postat av: Ullis

Men herregud! Vad är det för inlägg?! Du har nog inte fattat nånting. Vet du nåt om psykisk ohälsa överhuvudtaget?

2014-02-12 @ 13:23:31
Postat av: Sara WeepingPoet Jansson

Till signaturen A: Men lägg av att näthata anonymt till människor du inte känner. Du vet väl INGENTING om Saras svårigheter. Hon går ju under behandling och skulle inte LJUGA sig till psykisk ohälsa för att få knapra de där skitmedicinerna som tar död på all personlighet och ork. Det FINNS riktiga psykiska diagnoser som man inte kan skoja bort med "Men klipp dig och skaffa dig ett jobb". Det har alltid funnits och det kommer alltid att finnas i det här skitsamhället som bara vill att A-barn ska få finnas. Alla människor ska ha samma rättighet till mänskligt värde oavsett förutsättningar. Sitt inte där på dina höga hästar och tro att du är något. Sprid positiv energi istället genom ödmjukhet och lyhördhet. Det behöver världen mer av!

2014-02-12 @ 13:51:40
Postat av: Annelie

Åh herregud. Om det inte vore för att kommentaren är så jävla hatisk hade jag flatgarvat. VEM skulle någonsin välja att vara psykist sjuk om det fanns en möjlighet att leva ett normalt svensson-liv? Sara, den här personen trollar bara. Eller är så dum i huvudet att jag tycker synd om hen. Jag vet inte vad som är bäst, liknelsen av psyk som ett vilohem (ja, för det är ju så mysigt där), eller piller som lösgodis. Ja, herregud...

2014-02-13 @ 08:22:33
Postat av: Annelie

Åh herregud. Om det inte vore för att kommentaren är så jävla hatisk hade jag flatgarvat. VEM skulle någonsin välja att vara psykist sjuk om det fanns en möjlighet att leva ett normalt svensson-liv? Sara, den här personen trollar bara. Eller är så dum i huvudet att jag tycker synd om hen. Jag vet inte vad som är bäst, liknelsen av psyk som ett vilohem (ja, för det är ju så mysigt där), eller piller som lösgodis. Ja, herregud...

2014-02-13 @ 08:22:33
Postat av: M

håller med A eftersom jag är psykiskt sjuk själv och känner igen en poser från en mils avstånd.
sara är en lat tjockis som helst av allt skulle vilja att psykvården ska ge henne piller så hon orkar torka röven efter varje shit.
hon vill inte göra något själv utan det ska samhället göra.
jävla parasiter som ger oss som är sjuka på rikigt en keff image.
skriv din patetiska bok om school-shootings, väldigt "unikt" - not.
det jobbigaste saari varit med om är att vara utan ben&jerry glass....
nej alltså.
PATETISKT.

2014-02-14 @ 13:29:02
Postat av: mary

M: Kan du inte beskriva för oss hur din dag som psykiskt sjuk ser ut. Du tycks ha fåt allt räftt, kanskw kan vi lata jävlar lära oss nåt

2014-02-14 @ 14:36:43
URL: http://janemary.blogg.se
Postat av: M

ursäkta mig, "MARY" - men vilken sjukdom jag lider av angår inte dig, jag viker inte ut mitt liv på internet för att känna mig speciell. jag har människor som bryr sig om mig och älskar mig även fast jag inte beter mig som en borderlinesubba.
hur mina dagar ser ut? tja, jag går upp, tidigt varje dag, för jag vill inte sova bort dagar, jag däckar heller inte under dagen för att jag är så drogad (som ni två uppenbarligen gör), jag är tillräckligt smart för att fatta att är man inte hemma ofta så BÖR man INTE ha djur. ni ligger ju inne samtidigt ibland eller typ så är den ena borta en lång period medan den andra "kämpar" - alltså tillåt mig att spy på er båda.
fan har ni varit med om? det ni har är lyxproblem. jag har sett krig, jag har varit med om misshandel, jag kämpar mot min sjukdom varje dag. fan gör ni? brister ut i "gråt" på bloggen för att andra posers ska tycka synd om er i eran egenskapade "misär"...get real, get a life. ingen kan rädda er från er själva, speciellt inte vården. blir illamående när jag tänker på otacksamma människor som ni tar plats inom slutenvården som andra behöver mer. ni tycker så jävla synd om er själva hela tiden, har ni någonsin gjort något produktivt av era liv? förutom att "skriva" (haha som blev korrekturläst av SJÄLVASTE berny) hahhahahhaha *barf* nej asså....i rest my case. önskar er all lycka i framtiden. er framtid ser ju så lovande ut........ :)

2014-02-14 @ 16:24:52
Postat av: A

Ullis: Ja, jag har varit psykiskt sjuk hela min barndom och upp i mitt vuxna liv och är det fortfarande. Jag tänker inte gå in på detaljer men jag har problem som jag kunnat bli sjukpensionerad för för längesedan men jag har valt att kämpa kämpa kämpa. Bland annat så pluggar jag nu heltid och skaffar mig en utbildning trots att jag ibland måste gå ifrån föreläsning pga mina problem och vissa dagar inte kommer upp ur sängen alls.

Till er andra: Jag betvivlar inte att Saari är sjuk, det har jag aldrig sagt. Däremot är det uppenbart att både hon och hennes flickvän tror att slutenvården är ett jävla vilohem så fort man mår lite dåligt och vill bli ompysslad och den mentaliteten äcklar mig. Det märks att ni båda är institutionaliserade båda två och det hör helt ihop med er självskadeproblematik och behovet av att uppmärksammas och bli ompysslad av olika vårdpersonal. Istället för att ni ska sitta hemma på era rövar och glo på serier och käka piller som om de vore godis så borde ni göra något helt annat. Jag tycker att regeringens val att utförsäkra stora delar av de sjuka är för jävlig i mångt och mycket i era fall hade det nog bara gjort er gott för då hade ni inte fått in era pengar varje månad över att göra ingenting. Ni behöver aktivera er. Det märks att ni är lata. Ja, LATA. Ni sitter och gnäller över att ni mår dåligt men orkar minsann sitta och blogga och sminka er och spöka ut er som om det vore halloween. Vafan, lägg den energin på en promenad istället. Eller arbetsträning. Eller vad fan som helst som är produktivt istället för att sitta här och böla över hur synd det är om er och huruvida ni får permissioner eller inte.

2014-02-14 @ 16:25:42
Postat av: Ärligt

Kommentarerna från A och M är så spot on. Är själv bipolär typ 1 men är ingen hospitaliserad aw som krääääver sluten vård (för sig och sin tjej)och läkarsamtal,meds från den "bästaste doktorn i hela norrland"där du kryper upp i soffan och dricker te och pratar om din ååångest. anställ en sällskapsdam om du behöver sällskap.läkare ska vara till för medicinska samtal.. Fast..dumt av mig. Du har ju det i form av boendestöd. Betalda människor som diskar din disk och dammsuger ditt golv.
Börja arbetsträna och sluta blogga och försök iaf komma bort från borderlineträsket.
Men som alla andra borderlinebejbs(sorry, men du är inte schizoaffektiv eller bipolär)
så vill du allt men du själv har inga skyldigheter mot omvärlden.
du pratar om din pang pang revenge-bok. skriv den då. gör NGT med ditt liv.har du tur kan du ge ut den på ett poppis bokförlag som heter Vulkan (enbart för borderliners)om ingen vill ha den. Du betalar iofs allt men vad gör man inte för att bli som Berny the Queen.
just ja, dina djur mår inte bra av erat in och utåkande på psyk.tänk på dom.
lycka till.

2014-02-15 @ 18:53:16
Postat av: Walentine Andersson

Till dig A

Fy fan rent ut sagt. Det är inte ofta jag vill använda mina nävar men just nu hade jag ärligt velat ge dig en stor smäll på käften.
Vad i helvete vet du om hur Sara och hennes tjej har det.
Om du funderat på att använda dina tre hjärnceller som du har så hade du kunnat ta reda på sanningen och om du för en sekund tror att Sara ser tiden hon ligger på det sjukhus hon ibland ligger på som "vilohem" så vet du inte ett jävla skit om vad du pratar om. Ingen jävel lägger frivilligt in sig på det stället.

Att i ena meningens om du gör, skriva att du är psykiskt sjuk och i nästa så spotta på andra är rent förjävligt. Vad du har för psykisk sjukdom vet jag inte, men om idioti är en diagnos så är det nog den du lider av.

Sluta snacka din skit och ska du hacka på folk så gör det för helvete öppet och göm dig inte bakom att kalla dig för "a"

Kortfattat: Du ska ge fan i att spotta på mina vänner för då slänger jag en hink med koskit mot dig tillbaka.
Idiot!

2014-02-15 @ 22:02:08
URL: http://www.tilldaniel.se
Postat av: Sofia

Till A
Det bästa jag läst på länge. Kanske onödigt hårt och brutalt, men ack vilken sanning i orden.

2014-02-16 @ 01:40:03
Postat av: Ann

Hej. Sarri och Mary ni är kämpar. Jag har själv bordeline och vet hur tufft det är.
Jag tänker inte klanka ner på er. Men undrar lite. har ni fått gå på dbt? Har du Sarri? insikt i din problematik? är jätte bra att du bloggar och sminkar dig och berättar om ditt liv. men tyvärr tycker jag det låter som att du inte riktigt jobbar med färdigheter.

jag förstår hur tufft du har det. men kanske du ska tänka på det här med era djur? och hur bra det är att bo ihop när man ändå är så pass sjuk. och detta är inget kritik. utan reflektioner

2014-03-24 @ 19:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: