Haters will hate.

2014-02-14 @ 14:14:16
Woah! Nu tar vi det lite lugnt här. Min postning om Malin på Spotify blev en dragkamp om huruvida jag är sjuk, puckad, fet och lat. Det var inte meningen.
 
Jag är både road och oroad över vissa av kommenteringarna. Road, för att ingen egentligen vet hur jag har det eller vad som händer med mig. Oroad, för att jag vet att vissa människor inte orkar få sådana kommentarer. Hata mig gärna, jag bjuder på ett leende, men jag hoppas att ni som slänger skit på mig inte gör det mot någon stackare som inte riktigt hittat sig själv eller som inte är trygg med vem de är.
 
Det är nog allt jag har att säga om det, för nu.
 
Idag fick jag gå på permission vid lunch. Min läkare är sjuk så jag kände att jag inte hade någon anledning att dra ut på det. Så fort mina mediciner för helgen var delade så for jag, mötte upp Mary på ÅC, handlade och har nu landat hemma. Vi invigde vår "dramaten", en väldigt praktisk sak att ha. Vad som skulle blivit åtskilliga påsar från Coop kunde vi dra bakom oss. Synd bara att det är slaskigt och dåligt före.
 
Den här helgen kommer avgöra om jag skriver ut mig eller inte. Just nu känns det bra, även om det fladdrar lite i bröstet så kan jag vara hemma ändå. Jag har längtat hem så länge och alla omkring mig (som jobbar med mig alltså) säger att jag är klok i mitt tänk om vistelsen inom slutenvården, men de känner inte hemlängtan som jag känner den. Olika komponenter som ska stämma för en lyckad hemskrivning - men jag tror att jag har dem nu.
 
Nu ska jag slänga mig i duschen.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Mika

Hejja dig Saari! Kikar in lite nu och då för att se hur du har det.
Tycker att du är imponerande stark, du kommer klara dig fantastiskt bra.
Åter igen: Hejja dig!

2014-02-14 @ 17:29:32
Postat av: A Tattered Remnant

Gud vad sur jag blir. Hej förresten! Hittade hit via bloglovin'. Letar efter borderlinebloggkompisar :D Hittade din blogg. På den vägen är det.

Men seriöst, vad man än skriver förtjänar man f*n inte att få kastat i ansiktet att man skulle vara ful och fet. Vad är det för fel på människor?

Flashback forum all over the internet.

Jag har inte följt dialogen men jag reagerar ändå kraftigt. Stå på dig tjejen! <3

2014-02-20 @ 08:39:50
URL: http://atatteredremnant.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: