Denna dagen, ett liv.

2014-02-19 @ 19:40:06
Efter många svordomar har jag äntligen fått bukt med Microsoft Office. Välkommen till min dator! Blir nog mycket nöje.
 
Jag vet inte var jag hämtade krafterna från när jag gick till bussen för att åka till sjukhuset. Kanske var det tack vare Alice in Videoland i lurarna - jag har återupptäckt albumen Outrageous! och Maiden Voyage. Jag kom precis i tid till mötet med min psykolog. Hon fyllde i ett formulär till (eller kanske snarare om) mig, ställde mig frågor som var lite svåra att svara på och bad mig utveckla sådant som jag aldrig pratat om tidigare. Hon noterade att jag var lite rädd och ju längre vi kom in i formuläret desto mer obekväm blev jag. Jag var alldeles slut när vi var färdiga, och då hade det också gått väldigt mycket tid. Allt som allt så var jag där i 1,5 timma.
 
Jag gick därifrån, postade ett brev, åkte till ÅC, gick till Apoteket och efter det en sväng på Coop för att sedan trava hemåt. Jag kände mig helt perplex över att jag orkat allt detta inklusive att laga matlådorna innan. Jag vet, det är egentligen helt vanliga saker att göra under en dag men jag har, som jag klagat på länge, dåligt med ork.
 
Nu är jag trött men nöjd med dagens prestationer. Det betyder inte nödvändigtvis att jag får sova i natt men en får ju hoppas.
 
Undrar om mina ögon orkar att läsa. Vi får väl se.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: