Vlog: Theremin och julklappsfynd.

2014-12-04 @ 22:37:40
Systrar i tights på Waynes.
 
 
Lekte med en theremin på Musikanten och dog glädjedöden.
 
 
Avslutade kvällen på stan med en cola på Kärnhuset.
 
 
 
 

Jag trodde att jag skulle surna till i eftermiddag eftersom dagen börjat så tidigt, men humöret gick faktiskt bara uppåt. Jag och C från boendestödet städade till här hemma och jag kissade Puffen för att sedan åka ner på stan och träffa Mary och hennes syster Madelene på Waynes. Det var trevligt, jag åt cheescake (vanilj och blåbär) och drack en stor chai-latte. Marys syster är så skön att hänga med!
 
Sedan gick jag på ett eget uppdrag. Jag fnittrade på väg till Lekbiten och har skaffat mig... låt mig kalla det för "material" till tre klappar som jag ska bygga ihop med stort nöje. Jag är sjukt nöjd.
 
Sedan gick jag till Musikanten och lekte. Jag ska dit imorgon också. Jag hittade en fantastisk theremin som jag lekte med och jag fick visa ett barn hur man trollar med att göra musik i luften. För er som inte har koll, googla theremin och/eller kolla på min videoblogg. Den jag testade hade 30 olika ljud och hade vad som kändes som miljoner sätt att ratta in pitchen på och jag blev helt tagen! Jag var tvungen att hålla mig från att köpa den även om jag egentligen har råd. Jag ska nog smyga in på Musikanten nu innan jul och leka och träna, jag har hittat det ultimata instrumentet känns det som. Jag måste bara ha det, men jag behöver också hålla mig i skinnet... Det var svårt, även om displayen visade vilka toner man satte. Jag försökte spela Detektivbyråns låt Om du möter varg, men det var inte tvärenkelt. Å andra sidan har jag aldrig prövat instrumentet innan.
 
Jag var tunven att ringa Mary efteråt och hon bad mig ta ner pitchen i min röst för att jag blev så speedad. Bland det bästa var att den inte var snordyrå men ändå jättebra kvalitét. Jag var kände behovet av att spela in en videoblogg om mitt första möte met theremin ofh här är det:
 
 
Maniska blicken!
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

Köp den för fan ;)

2014-12-04 @ 22:44:51
Postat av: Saari

Kommer du att stå ut då? :P Fast man kan ju ha hörlurar! :)

2014-12-04 @ 22:49:52
Postat av: Anonym

Therminer är så häftiga! Skulle vilja testa en sådan. Det finns något klipp på youtube då en man gör ljud av ett "ghostship". Så häftigt.

2014-12-05 @ 11:30:21
Postat av: mary

Hehe jag lär mig att stå ut

2014-12-05 @ 14:36:25
URL: http://janemary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: