Vlog: Barnvisa.

2014-12-15 @ 18:13:50
 
 
Idag har jag hunnit sova ut (om man nu kan "hinna" det), städat, raggarduschat och tagit mig ner på stan. Jag var faktiskt ute i så pass god tid så att jag hann botanisera på Konstnärsshoppen, hänga på Musikanten, dra förbi Lekbiten, göra en hemlig grej, gå på banken och sedan Lagerhaus.
 
Jag har även varit på gubbdagis och insett att jag måste kill my darlings - jag har ju hintat om julklappar som måste skruvas ihop men det funkar helt enkelt inte för att jag inte hittar rätt sorts skruv och inte har en borrmaskin. Det får gå ändå.
 
Jag gillar att vara i farten. Det slog mig idag när jag satt på bussen att det inte störde mig alls. Det är inte svårt att ta mig ut, det är inte svårt att hoppa på lokalbussen. Längre resor är en annan sak, men de som känner mig vet vilken ångest jag har haft kring alla sorters kollektivtrafik. Nu behöver jag inte förbereda mig mentalt innan och ha ångest då jag ska åka till stan. Det går av bara farten!
 
Ikväll har vi ställt in träffen med 12:e septemberrörelsen. Vi kommer fokusera på att bygga upp hemsidan och komma igång med blogg samt forumet, mycket arbete men ett arbete som jag mer än gärna gör. Förr inlägget gäller fortfarande, dela och sprid för att göra en god gärning!
 
 
Dagens outfit eller något.
 
 
Skönhet.
 
 
Insidan av pianot - så vackert!
 
 
PLINK PLINK.
 
 
Ett mysigt elpiano.
 
 
Bosatte mig en stund och plinkade visor från förr.
 
 
 
 
 
Jag var tvungen att vara extremt tyst, för jag ville inte störa resten av butikens kunder.
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: