Tilia-träffen på Hamnmagasinet!

2014-12-03 @ 22:14:21
Vi mottogs av bland andra fina Ida!
 
 
Definitionen av skönhet.
 
 
Taggad Emma!
 
 
Mingel.
 
 
Fina armband och band.
 
 
Messy is the new black!
 
 
Lirade gitarr och sjöng.
 
 
 
 

Jag visste inte alls vad jag skulle förvänta mig av den här kvällen, men jag, Mary och Patie begav oss till Hamnmagasinet ikväll för föreningen Tilias första träff. Jag hade rollen som trubadur och det var inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara faktiskt. Jag träffade kända ansikten men lärde också känna nya personer, det var jättekul!
 
Det var en inspirerande kväll. De här människorna är verkligen dedikerade till sitt arbete inom föreningen och det är så vackert att se eldsjälar sprida ljus.
 
Jag är medlem i Tilia och ska bli mentor för att jag tycker att det är så förtvivlat viktigt. Jag vill finnas för någon och låta fokus stanna på personen i fråga. Jag har tillfrisknat så pass mycket att jag är beredd för att sätta en ungdom i första rummet och vara ett stöd. Det ska bli roligt och givande att få hjälpa en ungdom med psykisk ohälsa!
 
Jag berättade för Jenny och Annso om 12:e septemberrörelsen. Mitt hjärta bankar ju extra hårt för rörelsen - men det är ett svårt ämne. Tilia är en förening som hjälper unga människor med psykisk ohälsa att må bättre genom att hjälpa till att stärka deras självkänsla bland annat. 12:e septemberrörelsen är däremot lite mörkare och jag ska inte säga allvarligare, men det kanske är svårare att prata om det. Det är svårt att prata om självmord, hur man kan förhindra det och ifrågasätta vården på ett sätt som på sikt kommer ge resultat.
 
Nu sitter jag i soffan och är trött. Ändå måste jag se på TV i och med vår politiska kris. det här är helt sinnessjukt. Den 22:a mars kommer jag återigen rösta rödgrönt och jag hoppas att du också gör det.
 
Emma la förresten upp mig på Instagram: http://instagram.com/p/wJx9FQCfyE/?modal=true
 
Mary filmade litegrann och jag känner at både Spanjoskan och jag borde ha stämts innan, men oh well:
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: mary

Väldigt trevlig kväll ☺

2014-12-04 @ 08:25:33
URL: http://janemary.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: