Stämning och re-direction.

2014-12-11 @ 17:05:31
 
 
 
 
Jag har just hoppat ur duschen och vårdat håret ordentligt. Vi har tänt ett STORT doftljus som luktar jul, liksom glöggaktig. Doften slog mig när jag klev ut ur badrummet efter duschen, så stämningsfullt.
 
Jag måste nog påstå att jag har det oförskämt bra just nu. Det är så fint här hemma, stämningen är fin och jag blir så glad i Mary, glad av alla orsaker att bli glad och känner mig lugn och fin. Vi pysslar väldigt mycket, men jag behöver inte stressa för att det mesta är klart. Istället kan jag göra en extra present till någon. Det är så roligt.
 
Jag har faktiskt inte varit ute någonting idag, inte sprungit omkring utan tagit det piano. Däremot har det varit en ganska strid störm av människor som kommit hit till oss i olika "ärenden", de har liksom avlöst varandra. Vi städade pysselbordet men stökade ner det lika fort. Disken tog boendestödet och jag har betalat räkningar. Allt tillsammans med Musikhjälpen via TV. De är inte riktigt kloka, jag älskar dem!
 
Nu blir det ljuständningsfestival, middag och sedan ska jag bosätta mig i soffan med gitarren och mysa.
 
Jag ska göra en shout out. Nu kan man inte längre nå Marys blogg via http://maryjaneangel.com utan man måste gå dit genom http://janemary.blogg.se så ändra dina bokmärken!
 
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: