I väntans tider.

2014-12-18 @ 15:04:55
 
 
 
 
Det har varit en minst sagt seg morgon, men efter lunch kom jag igång.
 
Jag har gjort det jag är bäst på - gjort av med pengar på egentligen ingenting, men i alla fall den här gången ätbara saker. Jag utnyttjade att mina föräldrar var i stan med bil och vi pantade en drös flaskor (79kr värt), sedan gick jag in på ICA och plockade på mig så mycket som jag kunde.
 
Ja, det blev inte så mycket nyttigt. Det blev gifflar med pepparkakssmak och saffranssmak, skorpor med pepparkakssmak (jag hatar skorpor men de såg så goda ut), två flaskor glögg (choklad-chilli och hjortron), två stora Loka Crush, sammanlagt 6 liter julmust, oboy men även nödvändigheter som hundmat och ägg och såndant.
 
När vi kom hem var boendestödet här och städningen var i full rullning. Jag fick dessutom öppna ett paket från tomten! Innan julafton! Det var en superfin klänning helt i min stil som mamma beställt och var osäker på om den passade, men när jag prövade den så satt den mer eller mindre perfekt så jag har bestämt mig för att ha den på julafton och på nyårsafton.
 
Nyårsafton kommer firas med buller och bång här i kreativitetens näste. Vill du komma och fira in det nya året med oss? Kom en kom alla. Kom igen, det blir kul!
 
Nu ska jag slänga mig in i duschen, jag tror inte att jag luktat såhär illa på väldigt länge och mitt hår är en katastrof. Jag vill ändå vara lite fräsch eftersom älskade Malin Frimodig kommer på besök snart. Som jag saknat henne!
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: