Ett kärt återseende - vänskap.

2014-12-18 @ 21:19:17
 
 
 
 
 
Åh, ikväll har min Malin varit här och umgåtts! Jag och Mary drack glögg från en flaska som vi fick kämpa ett tag med att få upp, det blev kryddigt te för Malin. Och massor av gott.
 
Ni vet, när samtal bara flyter på? Skratten som avlöser varandra. Mary och Malin har en fantastisk humor båda två, och det fina med Malin är att hon är både kunnig och klok. Dessa två egenskaper hänger inte alltid ihop, men hon bemästrar dem. Det är, som du förhoppningsvis vet, hon som skrivit låten Song for Sara som du hittar på min blogg, hennes hemsida eller youtube. Men vi är överens, att det var Sara då. Det var en period då det var extremt svårt för mig och då fanns hennes sång där och stöttade mig. Jag brukar faktiskt be alla som vill veta mer om mig att lyssna på den låten, även om det inte stämmer riktigt längre. Det är en milstolpe, om än en svart sådan, i vad som kommer bli ett förhoppningsvis långt liv för mig.
 
Ja, jag har verkligen haft kul idag. Ah, så skönt. Och imorgon blir det också kul, för jag har bokat musikstudion på eftermiddagen och Malin vill jamma med mig. Det kan bli hur bra som helst tror jag.
 
Jag måste stanna av på Konstnärsshoppen och modella mina julklappskreationer som jag plockat från två affärer och smält samman. Jag utlovar bilder på mina skapelser när julen är över och alla fått sina klappar. Sedan vill jag in på Musikanten och leka lite. Jag kan bara inte hålla mig borta därifrån.
 
Jag är så fruktansvärt glad nu. Det går inget att en av mina hårextensions lossnat. Det gör ingenting att ryggen värker. Inget är ju någonsin perfekt och det är det som gör allt perfekt.
 
Mary har gett mig äran att få följa med i hennes litterära historia. Jag ska inte säga för mycket, men jag vill bara läsa mer och mer och mer av det hon skriver. Fångad från första meningen. Hon besitter en talang som jag inte ens vet om hon själv känner till.
 
Det är spännande att leva.
 
Jag har fått ge bort min första julklapp också. Malin tog med sig den hem och ska öppna den på julafton. Jag hoppas att hon kommer tycka om den - jag rimmade faktiskt till den också. Något att klura på tills dopparedan.
 
Tänk att jag fick det så bra.
 
Ikväll, efter att Malin åkt, så har jag inte gjort någonting alls och det har varit underbart. Ingen TV, bara lite pyssel men mest soffhäng.
 
Nu ska jag mysa med Spanjorskan och sedan blir det godnatt tätt intill hon som fick mig alldeles på fall.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: