Tillskott kanske?

2014-08-04 @ 17:26:53
Jag undrar om jag slåss mot väderkvarnar.Jag ska se om jag kan vända och vrida lite på saken och se om jag förändrar någonting via den vägen. Just nu prövar jag nästan allt.
 
Jag undrar också om jag har järnbrist eller liknande. Jag ska börja ta multivitamin igen och omega3-kapslar för att stylta upp mitt försvar. Blutsaft kanske inte vore så illa. Det kan ju inte skada, i varje fall.
 
Idag har jag velat sova mer än vad jag har gjort men istället vilat mer. Mary kom hem idag och jag blev så glad att se henne att mitt hjärta tog ett skutt! Sedan kom boendestödet och vi stökade undan lite, jag dammsög. Det är lite av min specialitet när det kommer till att sköta hemmet. Så länge det är undanplockat så går det bra att dra ett race med dammsucken.
 
Idag har jag en sämre dag när det kommer till ryckningarna i tungan och överläppen. Det stör otroligt mycket och här får jag använda all acceptans jag har för att stå ut med det. Jag tror som sagt inte att det är någon biverkan av mediciner eftersom jag inte har ändrat så mycket och dessa ryckningar har uppkommit ändå. Då borde det alltså gå över av sig själv också.
 
Orken lyser med sin frånvaro. Jag kan inte tänka. Kanske förväntar jag mig mer av mig själv än vad jag kan prestera. Tunnelseende. Ågren. Darrningar.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: LadyClose

Linfröolja ger bra med omega-3 och helt utan fiskslask! :)

2014-08-05 @ 11:22:12
Postat av: Lovisa

Ryckningarna och tröttheten kan ha med elektrolysobalans att göra, lätt hänt i värmen! Har du testat att ta vätskeersättning (typ resorb) eller att röra ut en tesked salt i ett glas vatten på morgonen? Biverkningsfritt men kan göra underverk :)

Annars skulle jag testa magnesium på kvällen + vitamin D3 2000ie på morgonen (ej apotekets, den är dålig, beställ på nätet istället).

2014-08-05 @ 14:13:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: