Kroppen och inte själen.

2014-08-28 @ 18:02:21
Jag blev inte klokare av att träffa min läkare idag. Mina provsvar är inte bra och det är flera problem. Jag har en mild anemi, jag har en njurpåverkan som kan bero på att jag tar antiinflammatorisk medicin samt skyhöga värden på någonting som jag inte kände till. Vill det sig illa har jag en tumör på hypofysen, han skickade en remiss för att göra en hjärnröntgen. Så vad gör jag nu? Väntar, antar jag. Jag känner liksom att det är någonting som är fel, en allmän sjukdomskänsla. Och ärligt talat känns det ganska läskigt när en så erfaren läkade som jag har aldrig ha sett så höga värden tidigare. Men han lovade att det inte är cancer i alla fall och jag hoppas verkligen det.
 
Jag ska få mina journaler under nästa besök.
 
Jag måste hitta något sätt att inte grubbla över blodvärden hit och dit, för jag känner i kroppen att det är någonting fel.
 
Skicka snälla tankar till mig, okej?
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Sally

Hej Sari
Jag förstår det känns skitläskigt med provsvaren och jag gissar på det är prolaktin som är alldeles för högt och det kan ju som sagt bero på en tumör på hypofysen. Jag har varit igenom samma resa men allt som oftast (enligt min erfarenhet som såklart inte är sanning utan just bara erfarenhet) så handlar det om att det är antipsykotisk medicin som blandannat seroquel mfl som ger alldeles för högt prolaktin. Du har ju tagit det under en längre tid och för mig kom det också smygande för att sen explodera. Oavsett så är det bra läkaren tar det på allvar och utreder varför blodvärlderna och hormon (som produceras i hypofysen)världens är för höga.
Var rädd om dig.
Hälsning
Sally

2014-08-28 @ 18:41:10
Postat av: yolanda

kram <3

2014-09-01 @ 19:19:23
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: