F!

2014-08-05 @ 17:13:00
Det verkar som att jag kommer rösta F! i höst. Jag ska läsa på lite mer såklart, men alla valkompasser jag gjort pekar åt det hållet. Jag känner hur Forslundsklanen skakar på sina huvuden åt mig, haha.
 
Det var verkligen jättemysigt att vakna av att Puffen kräktes i sängen. Jag tror jag aldrig gått från 0 till 100 så snabbt, jag var fort framme och fick ner honom på golvet där han fortsatte kräkas. Till min stora förvåning, och säkert till hennes egen, så pallade inte Mary med att ta hand om spyorna. Hon är ju den som kan prata om kaskadspyor över middagen och se blodiga lik på TV medan hon käkar. Jag brukar vara mer känslig. Kanske berodde det på att jag var nyvaken som jag fixade det rätt bra.
 
Idag är det tvätt som gäller. Jag gjorde en mindfulnessövning efter att vi kört igång några maskiner men somnade, så Mary var gullig nog att ta hand om den färdiga tvätten. Jag kan inte säga att jag blev piggare av att sova en stund, jag känner mig lurad faktiskt. Man bör ju bli piggare av mindfulness och en powernap.
 
Det är varmt ute och jag gillar det inte. Jag gömmer mig i skuggan.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: