Tandläkarbesök.

2014-04-22 @ 19:29:40
 
 
 
Vi har haft påskhelg i Nordmaling, vi åkte i söndags och kom tillbaka hem idag. Det har varit soligt, men jag har haft tandvärk vilket förstör det mesta. Det är svårt att fokusera på någonting annat när det gör så ont.
 
Jag har varit på äventyr idag. Med mamma som stöd ringde jag tandvården och fick en tid senare under dagen på tandakuten. Lite visste jag då om vad som skulle komma.
 
Vi väntade länge, jag kunde inte fokusera på en tidning eller så. När jag blev inkallad förklarade jag att jag var rädd för att gå till tandläkaren, men jag hade så ont att jag var tvungen. Jag trodde att jag hade koll på vad som gjorde ont, en visdomstand på vänstra undersidan av käken. Tandläkaren menade att jag hade ett stort hål i visdomstanden på övre raden och att vi skulle plocka bort den, att det var den som värkte. Nåväl.
 
Jag var modig, men höll mamma i handen. Det svåraste var faktiskt att ta röntgenbilder - så mycket saker i munnen. De sa åt mig att andas och berättade exakt vad de gjorde. När de sa att de skulle dra tanden med det stora hålet fick jag lite smått panik, jag trodde inte att de egentligen skulle göra någonting. Men så bedövade de och drog den, det gick bättre än förväntat. Nu har jag en krater i kinden och snart kommer bedövningen gå ur och allt kommer göra svinont men det får vara värt det. Jag fick se tanden och jag har aldrig sett ett så stort hål. Det såg helt groteskt ut.
 
Jag känner att min låsta blogg kommer uppdateras lite mer nu när det händer en del och mitt mående är svajigt. Jag är ledsen, men ni får inte alla mina tankar. Inte ens i den låsta bloggen. Men lite av bördan kommer jag att skriva av mig där.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: