Svanteuppdatering och höstpromenad.

2013-10-29 @ 16:04:04
Höstpromenad.
 
 
Svante är bättre idag. Han är piggare, han har inga uppenbara smärtor, han har ätit lite på egen hand och nu ligger han i mammas säng. När jag gick in och började klämma på honom så rullade han fram magen och kurrade. Men vi ska inte ta ut någonting i förskott, förbättringen kan ju skett för att han fått dropp. Vad vi verkligen behöver är att han börjar äta ordentligt. Han får inte gå ut på ett par dagar om han inte visar sig bli mycket bättre. Men jag förstår också att han måste vara helt slut efter gårdagen - jag är i alla fall det.
 
 
"Min" lada.
 
Jag försöker att inte hänga upp mig på Svante, men det är svårt. Minsta lilla sak han gör observerar jag noga. Glädjen när han orkar tvätta sig, rädslan när han inte ätit upp all mat vi gett honom, om han kurrar på grund av stress eller för att det är mysigt... Jag är spänd som en fiolsträng. Men då gav Puffen mig en så himla söt bild där han står och kissar i höstsolen:
 
 
 
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Lina

Jag hoppas att det fortsätter åt rätt håll med Svante. Mina katter är mina bebisar. Så jag lider varje gång någon av dom mår dåligt.

Ta vara på dig nu.

2013-10-29 @ 23:06:55
URL: http://linasarlin.blogspot.com
Postat av: Maari

Ååå, Saari. Jag lider med dig! Vet inte vad jag skulle göra om Våfflan blev sjuk. Jag håller alla mina tummar och tår för att han blir bättre. Lille Svantus.. :) Hoppas också att du mitt i allt svåra hämtar energi i naturen och den friska luften. Bilderna är jättefina. "Din lada" är även "Min lada".. Love och dyt!

2013-10-30 @ 08:01:34
Postat av: Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

härliga bilder! :)

2013-11-10 @ 20:01:18
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: