Kärnan.

2013-10-23 @ 18:47:37
 
 
Idag har jag tagit det väldigt lugnt. Jag har knåpat ihop någonting att skicka med Anna till Marias familj, sedan kom boendestödet och vi satt bara och pratade. Jag börjar få slut på saker att städa. Sortera saker är med Marys grej, jag blir bara frustrerad och oorganiserad.
 
Jag håller på att dyka ner i mina böcker om wicca, vad jag främst är intresserad av är förmågan att kunna hela och göra gott. Jag är en sådan person, som vill göra gott för andra.
 
Anna kom förbi på eftermiddagen och det var skönt att prata ut med henne och överlämna vår lilla "bok" som Mary scrappat. Jag önskar verkligen att jag kunde följa med till Kiruna men det vore inte särskilt vist. Jag mår som sagt okej, rätt bra, men det krävs också en stabilitet i att resa. Jag ska istället ha min egen stund när begravningen sker, så att jag är med på håll. För oss som inte kan vara där så var minnesstunden en plats för oss att sörja tillsammans.
 
Jag har min ljuständningsfestival i vanlig ordning. Vi får se hur kvällen utvecklar sig. Jag vill finna harmonin, inte i mediciner eller saker omkring mig, utan den där kärnan i mig själv.
 
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

vad fint du har gjort :)

2013-11-07 @ 17:52:31
URL: http://mittprivatakrig.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: