Gamar!

2013-10-20 @ 20:04:16
Maria visste vilka som var hennes verkliga vänner, vilka hon litade på, vilka hon tyckte om och älskade. Nu när hon inte längre är med oss så kryper människor fram och påstår sig känna henne väl, vara goda vänner och överöser facebook med deras snyftande.
 
Jag och Maria visste var vi hade varandra och jag blir otroligt förbannad på dessa gamar. Så kom inte efter hennes död och låtsas att ni var bästa vänner. Det är fint att hedra Maria, hon förtjänar det, men gör inte hennes död till en snyfthistoria för din skull. Jag säger inte att människor inte får sörja henne, men det finns en gräns där det blir rent löjligt. Punkt.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Walentine Andersson

Åååååhhhh vad jag känner igen det där.

Efter Daniels död fick han massor med bästa vänner. Jag brukar säga att Daniel inte hade nåra kompisar utan bara bästa vänner.

Var dessa var under den tid jag kände Daniel vet jag inte, men åååååå vilka underbara superduper vänner de var till honom.
Att dom ALDRIG hälsade på honom, ALDRIG ringde till honom eller brydde sig direkt om det inte var att försöka komma innanför boxershortsen på honom, ja det pratar dom inte om idag. Nej idag sörjer dom sin bästa vän Daniel och de vet dessutom precis ALLT om honom. Varför alla dessa bästa vänner inte anmälde sjukhuset istället för mig är ett stort mysterium.

Jag blir liksom du så jävla förbannad på sånt trams rent ut sagt för ingen hade blivit gladare än jag om Daniel hade haft alla dessa vänner när han levde för då kanske han hade levt idag.

Jag vill absolut inte framhäva mig själv i Daniels liv men det jag vet är att under de ca 9000 minuter samtal vi hade under sommaren, under alla gånger vi sågs etc så ringde inte hans telefon en jävla gång.
Sen att folk efteråt kommer och säger "ja jag misstänkte att det skulle sluta så" gör mig ännu mer förbannad för vart fan var dom då? Om alla var så insatta i hans liv, varför gjorde man inget????

Det är förjävligt vad döden kan locka fram det värsta ur folk ibland :(

2013-10-20 @ 20:17:27
URL: http://www.tilldaniel.se
Postat av: Lina

Fy vad tragiskt. Det är ju inget man vill här i livet. Att ens nära och kära ska gå bort.
Jag hoppas att det upphör.
Ta vara på dig. Kram

2013-10-20 @ 22:46:50
URL: http://linasarlin.blogspot.com
Postat av: Ida Sugarheart

Jag finner det rent ut sagt vidrigt när folk utnyttjar ett dödsfall för att själva vinna sympatier. När Ange gick bort hade hon plötsligt väldigt många vänner och folk som brydde sig. Klart att hon kände en del folk men det var inte många hon umgicks med.

2013-10-20 @ 22:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: