Svar på frågor.

2013-11-10 @ 12:08:52
 
 
Ja, nu tänkte jag svara på de frågor som ni sällt.
 
Fråga: "Hej sara.

Undrar om du inte alls tar illa vid dig när folk skriver på din blogg att du är stor och har fula ärr. Jag skulle tyvärr ta åt mig och bli sårad. Jag tycker du är fin, för att du just är Sara. Du är värdefull. Kram mikaela"'
'
Svar: Naturligtvis tar jag illa vid mig ibland, men bara för en stund. Jag känner mig så pass trygg i mig själv att jag inte tar åt mig lika mycket som jag gjorde förr. Ofta säger ju människor som inte alls stämmer, medan andra påpekar saker som jag redan vet. Ja, jag är fet och ja, jag har fula ärr. Och jag är ful i vissa människors ögon. Jag har funderat mycket på vilka som ska få ha inflytande i mitt liv. Svaret var att främlingars åsikter inte ska färga min vardag, och jag tänker inte låta mig hetsas av troll på nätet.
 
 
Tack för de fina orden. Du är också värdefull, Mikaela!
 
 
Fråga:: "annelie

hej jag undrar vart du köper alla snygga kläder du har =)"

 

Svar: Hej! Jag köper mina basplagg på Lindex, Åhléns och Kappahl, sedan beställer jag ibland dyrare och snyggare kläder från http://tokill4.se eller http://odiumclothing.net.

 

 

Fråga: "Jenny

Jag undrar hur dina dagar ser ut/veckor osv. Dina och Marias. Liksom, om ni gör något väldigt "inrutat" eller om det är ganska fritt?

Hur känner djuren av stämningen hemma hos er? Reagerar vissa starkare än andra, om ens alls?

Om ett år: vart vill du befinna dig då? (Vi säger att om ett och ett halvt år, så att det är sommar!)"

 

Svar: Vi har båda ett rätt inrutat schema under veckan. Måndag, onsdag och torsdag har vi boendestöd. Jag har läkarsamtal var och varannan vecka, träffar min psykolog lika ofta och just nu så har jag en paus från dagterapi på Ersbodas behandlingscenter. Det är viktigt för mig att ha saker planerade under veckan, för under helgerna när det inte är så mycket inplanerat så blir det ett magplask och jag bara väntar på måndagen. Jag behöver diciplin och lagom med aktiviteter.

 

Katterna och Puffen är nog de som skapar harmonin i hemmet. De känner såklart av när saker inte är som vanligt, som om någon av oss är borta, men de lever sina egna mysiga liv och har en lugnande inverkan på mig. Just nu ligger Wilma och snarkar bredvid mig och det är så charmigt. Även om jag mår dåligt så brukar atmosfären och stämningen hemma vara lugn oavsett om jag är speedad eller deppad - vi har det oftast rätt städat, jag tänder mycket ljus och rökelser och vi har världens mysigaste soffa.

 

Om en snar framtid skulle jag vilja skriva klart min bok, våga läsa en kurs på universitetet (typ litteraturhistoria) och arbeta på ett eller annat sätt med att hjälpa och förebygga psykisk ohälsa och sprida kunskap om det och självskadebeteende. Men framför allt vill jag vara stabil i mitt mående. Det måste till för att jag ska kunna nå mina drömmar.

xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: