Pysseldag.

2013-11-24 @ 18:07:00
 
 
Jag sov mycket och länge inatt. Puffen var snäll nog att ge mig en sovmorgon - eller så vaknade jag inte av hans eventuella försök att väcka mig. Hur som helst, sömnen behövdes.
 
Susanne kom över och pysslade med mig idag. Jag byggde ihop en present till min moster och det var faktiskt rätt kul när jag väl kom igång och förstod hur jag skulle göra. Den är lite skev och så, men den kommer från hjärtat i alla fall. Visst är det ändå lite charmigt? Jag hoppas i alla fall att hon tycker det.
 
Jag har krisat och jag är lite rädd att jag håller på att glida från verkligheten. Susanne höll mig på jorden men jag seglade iväg en hel del. Jag är superbra på att dölja det. Men i det stora hela hade jag det verkligen trevligt och min söndagsfobi har inte varit så illa idag. Det gäller att ha struktur även om man är ledig.
 
Det har bara varit så tufft den senaste tiden. Inte bara runt mig. Utan i mig. Jag hade så sett fram emot att gå på MESK spexet Dr Jekyll & Mr Hyde med mamma. och vi gick. De ska ha cred för att göra ett så genomtänkt och häftigt spex. Allt gick rätt bra fram till pausen. Luften gick ur mig och jag var så arg på mig själv. Men när vi satte oss igen så snurrade allting, jag var yr och hade svårt att andas. Jag förlorade verklighetsförankringen. Jag sa till mamma att jag inte klarade av att sitta i salongen och vi gick ut. Mamma köpte en cola till mig och det hjälpte lite. Den stackars tjejen i garderoben undrade hur det var fatt med mig men jag sa att jag bara var lite yr.
 
Som sagt, det var riktigt bra och de var sjukt duktiga, genomtänkt men spontant. Jag blev jättesugen på att börja med teater igen. Men någonting hände med mig. Det var otäckt. Mamma fick skjutsa hem mig och jag lovar dig mamma, vi ska göra roliga saker ihop andra gånger och då ska jag förhoppningsvis inte få sådan komplett panikångest.
 
Jag måste kämpa i veckan som kommer. Kämpa mig tillbaka. Ringa in en zon där jag får existera fritt. Just nu vet jag inte vem jag är. Svårt att förklara, och ärligt talat så vill jag det inte heller.
 
Nu är det dags för middag och Ink Master på TV.
xoxo Saari
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: