Lyckligt lottad.

2013-11-15 @ 14:21:38
Puffen är en underbar varelse. Tänk att bara kunna rulla runt på favoritbollarna och vara totalt lycklig! Efterbliven men glad. Han är så söt. Nu ser han dessutom ut som en valp efter att ha blivit klippt, fast han är en farbror.
 
Just nu sitter jag i soffan och märker hur snabbt mörkret samlas omkring mig. Vi är i de mörkaste månaderna, men då kan man tända ljus.
 
Mary kom hem idag efter sin praktik. Jag var så glad att se henne, men jag vet också att hon mår dåligt nu. Vi får som sagt göra det bästa av allt, förvänta oss mysiga stunder och skapa vår egen värld under helgen innan vardagens rutiner förhoppningsvis bär oss vidare. Idol ikväll, skräckfilm, choklad och julmust. Kramar och Puffpromenader. Lägga till gyllene kanter på duken som är obekväm och kantig.
 
Jag har börjat med att arbeta fram ett liv som jag vill ha. Jag vill kunna gå vidare och minnas roliga tillfällen och tillställningar. Människor och intryck. Inte bara insidan av vår lägenhet, även om den är väldigt fin och en lugn plats. Ja, lite farligt vill jag nog leva. Jag är bara rädd att jag ska begränsas av min ängslan. Den är onödig och dum. Jag har inte den minsta lust att låta den bestämma över mig.
 
Det är svårt att balansera mellan gas och broms, jag har fått bromsa de senaste dagarna men när nästa vecka kommer ska jag växla upp igen. Förhoppningsvis finner jag orken.
 
Jag ska krypa ner i sängen bredvid Mary som ligger och vilar och veta att jag är lyckligt lottad trots allt.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Jag undrar om du har hittat några metoder för att identifiera när dina tankar blir märkliga? Jag tycker att det är jättesvårt, för jag glider ofta in i konstiga tankar långsamt, mina gränser flyttas och plötsligt närmar jag mig "psykos" utan att veta det.

Brukar du märka tidiga varningstecken? I sådant fall, finns det något du brukar göra för att bromsa förloppet?

Lite luddig fråga, men jag hoppas att du förstår vad jag menar.

Tack för en bra blog! :)

2013-11-15 @ 14:58:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: