Kommentarer om min kropp och Berny osv.

2013-11-01 @ 22:09:17
Jag måste säga att det här lös upp min kväll;
 
"För det första,vilken ful header... Och det är så uppenbart att du ser upp till Berny pålsson,och försöker härma henne. Var dig själv! Herregud människa, störda,svaga pundar Tjejer mellan 14-20 år såg upp till Berny för ca 10 år sedan. Och du ser sjukt överviktig ut...Om du går ner sisådä 30-40 kg(hur mycket väger du?) så kommer du nog må bättre,och dina armar ser sjukt äckliga ut!!! Hur tänker du egentligen när du gör sånt där? Tänker du inte på att du kommer se ut som att du har träffat på freddy krueger???"
 
"Du borde äta frukt,nötter och grönsker istället för godis! Usch skäms du inte över hur du behandlar din stackars kropp??? För att döma utav dina bilder så e du kraftigt överviktig. Du kommer att få en hjärtattack innan du e 40... Jag tycker synd om dig och jag hoppas verkligen att du nån gång inser att din kropp är ett tempel!!!!"
 
Spar er oro eller slösa bort den på att skriva anonyma kommentarer, jag blir bara full i skratt.
 
Jag är tjock, rent utsagt fet. Det finns inte så mycket mer att säga om det. Jag har en header som liknar Berny Pålssons, men jag hade den lång innan Berny gjorde sin (ett år sedan ungefär). Jag tycker att Berny är en trevlig person och jag respekterar henne som trots sjukdom gett ut böcker och ur sitt missbruk, men våra samtal tänker jag inte lägga ut här.
 
Jag önskar att jag kunde gå tillbaka i tiden och släppa rakbladen, det ser förjävligt ut. Krass sanning, det är läskigt och otrevligt. Men jag måste gilla läget som det är nu. Jag har inte skurit mig på över tre år nu.
 
Nu har jag sagt nog. Tråkig för dig som stör dig.
xoxo Saari
Kommentarer
Postat av: krisse

Tycker det bara är totalt onödig kommentar alla är olika. Man kan väl hålla sig till att skriva något snällt

2013-11-02 @ 08:35:32
URL: http://www.krissse.blogg.se
Postat av: krisse

förlåt blev något konstigt med min dator så det skickade massa av samma.

2013-11-02 @ 08:36:09
Postat av: Tigerhonan

Fin blogg

2013-11-02 @ 09:04:26
URL: http://tigerhonan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Varför ska vissa personer envisas med att lägga sig i hur andra ser ut m.m? Varje person är ju en speciell individ, med just sitt speciella utseende! Det är ju det som gör oss orginella! :)
You go girl!

2013-11-02 @ 10:08:38
Postat av: EmotionalSuicide

Men vad i... Jaha, internet ville visst att jag skulle vara anonym, trots att jag fyllde i mitt bloggnamn m.m.
Men iaf, glömde ju att säga att JAG tycker att din header m.m är skitsnygg!
Keep it up! :)

2013-11-02 @ 10:11:38
URL: http://emotionalsuicide.blogg.se/
Postat av: Maria

Men seriöst, vad är det för människor som sitter och skriver såna kommentarer? Hoppas du inte tar åt dig. Är första gången jag är på din blogg men av det jag kan se och läsa så tycker jag du verkar både trevlig och fin så finns ingen anledning att du tar åt dig av deras kommentarer för dom är verkligen inte värda det.
Ha en fin helg.
Kram

2013-11-02 @ 10:37:59
URL: http://www.mariamalmgren.se
Postat av: Matilda

Helt sjukt att vissa människor orkar hålla på. Ta hand om dig, kram <3

2013-11-02 @ 13:13:29
URL: http://svartvitangels.blogg.se
Postat av: Anna

Får du såna kommentarer? Sjuka människor INTE du.... Kör på som dig själv. Finns mycket man önskar vore ogjort i livet men man lever här och nu och INGEN vet eg vad som har hänt, händer och varför ens liv är som det är. Stå på dig och ta hand om Mary. Stor varm styrke kram till er båda

2013-11-02 @ 15:25:59
Postat av: Anonym

Jag tycker inte att kommentarena var brutala.. jag tycker dom bara var ärliga ,inte elaka..... Herregud va ni e känsliga.. Nina och Anonym hade ju bara varsin åsikt! Jag känner Berny och jag vet att ni inte har haft några "samtal"... Du känner inte Berny du e bara ett fan. Herregud, och att du skriver om detta e ett stort tecken på att du tar åt dig. Det finns viktigare saker i livet du.

2013-11-04 @ 15:33:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: